De la un salt cu parașuta, la cadouri personalizate sau obiecte de care orice femeie are nevoie: care sunt cele mai inspirate cadouri de 8 martie - LIFE.ro

Căutare

Share this article

În fiecare an, pe 8 martie, sărbătorim femeile din viața noastră. Iubite. Mame, Bunici. Tuturor le spunem „La mulți ani” și le arătăm cât de importante sunt pentru noi. Și nu o facem doar noi, românii, ci o lume întreagă. Încă din 1977, 8 martie înseamnă ziua în care comemorăm atât realizările sociale, politicile și condițiile economice ale femeilor, cât și lupta împotriva discriminării și a violenței. De aceea, luna martie este foarte specială pentru toată lumea. 

Femeile din viața noastră merită sărbătorite tot timpul și, măcar din când în când, să le arătăm cât de importante sunt pentru noi cu un mic cadou. Luna martie este momentul perfect pentru asta. Iar noi ți-am pregătit câteva idei.

În plus, avem și un cadou foarte ingenios și extrem de util care conține un accesoriul împotriva firelor rebele ce folosește efectul Coandă, descoperit de savantul și inventatorul român Henri Coandă în 1910. Dar te lăsăm să afli mai multe despre acest produs în articolul ce urmează… promitem că o să-ți placă 😃

Un cadou simplu, făcut de tine doar pentru ea

Cel mai frumos cadou este cel care vine din inimă și poate să nu te coste niciun ban. Dacă vrei să faci ceva aparte, poţi să pictezi o felicitare, chiar dacă nu ai talent la desen. Se acceptă şi stilul abstract. Ori poţi să îi dăruieşti o cutie în care să pui diverse biletele pe care să scrii motive pentru care o apreciezi. Sau un borcan cu „experienţe” pe care să-l umpli cu bileţele cu diverse modalităţi de răsfăţ, precum „masaj”, „mic dejun la pat” sau orice vă mai place vouă… poate chiar „data viitoare merg eu la magazin” sau „alege tu filmul din seara asta”.

Placa de păr Dyson Corrale, ediția cadou 

Câștigătoare a premiului ELLE International Beauty Award în categoria „Cel mai bun produs de coafare”, această placă de păr are o tehnologie unică, apreciată de stiliști profesioniști din întreaga lume. De ce este atât de apreciată? Iată doar trei argumente:

  1. Singura placă de păr cu plăcuțe flexibile care se curbează pentru a prinde părul: plăcuțele din aliaj de mangan și cupru se curbează în jurul părului pentru a-l cuprinde perfect. Acest control suplimentar permite obținerea aceleiași coafuri, dar cu mai puțină căldură – și de două ori mai puțină deteriorare.
  2. Mai puțină căldură, de două ori mai puțină deteriorare, fără a compromite stilul: controlul temperaturii plăcilor convenționale, deși poate reduce deteriorarea afectează rezultatele de coafare. Cuprinzând părul, plăcuțele flexibile asigură un finish drept și păr strălucitor, folosind mai puțină căldură. Cu 50% mai puțin păr rupt, efect static redus și mai puține fire rebele. 
  3. Coafare performantă, versatilitate fără fir: îndreptarea eficientă necesită atât căldură, cât și timp. Placa de păr Dyson Corrale oferă până la 30 de minute de coafare fără fir, cu performanța termică a unei plăci cu fir. Se reîncarcă complet în doar 70 de minute. Iar dacă este nevoie de coafat mai mult timp, se poate atașa cablul pentru modul de încărcare hibrid. 

„Coafare îmbunătățită, cu mai puțină căldură și fără fir. Placa de păr Dyson Corrale este noua mea armă secretă”

Jen Atkin, stilistă pentru celebrități, LA
Dyson
Cadouri de 8 martie: placa de păr Dyson Corrale, ediția cadou

Designeri români, în cartierul Primăverii: AlbAlb

Cristina Olteanu este un finanțist care a făcut din pasiunea sa pentru artă și frumos o misiune. Așadar a creat un hub, într-o casă superbă din cartierul Primăveri, unde expune și vinde creații ale designerilor români. Găsești acolo de la bijuterii, la eșarfe, poșete sau haine, până la schițele Irinei Neacșu.

Cadouri de 8 martie: de la un salt cu parașuta la cursuri de cafea sau de origami

Dacă vrei un cadou mai neobișnuit, mai special, îți propunem să alegi o experiență. Poate fi participarea la un curs de prepararea cafelei, un curs de artă, o experiență a ceremoniei ceaiului japonez, un curs de origami sau unul de gătit. O degustare privată de vin, o călătorie cu trenul prin Transilvania, un curs de fotografie sau de dans sau chiar o plimbare cu elicopterul deasupra Bucureștiului. Iar dacă este 1 din cei 4 români care suferă de frică de zbor, atunci fă-i cadou o întâlnire cu piloții de la Asociației Iubim Aviația:

Bijuterii din aramă ori argint bătute în atelierul meșteșugarului: Mesteshukar ButiQ

Khalid Inayed a crescut într-o comunitate de refugiați în Iordania, iar la vârsta majoratului a ajuns în România pentru studii universitare. A trăit și s-a format cunoscând din interior sentimentul minoritarului, iar în urmă cu aproape 13 ani a creat un atelier în care meșteșugari din comunitățile minoritare, care nu găseau o piață de desfacere, să-și poată vinde produsele. Între timp, profilul Mesteshukar ButiQ s-a schimbat, iar în spațiul cochet de la Universitate poți găsi obiecte născute din imaginația unui designer.

Uscătorul de păr Dyson Supersonic, ediția cadou

Datorită tehnologiei Air Multiplier, uscătorul de păr Dyson Supersonic are grijă de părul tău. Pentru o uscare rapidă a părului, fluxul de aer este amplificat și produce un jet de aer controlat și de mare viteză. În plus, datorită controlului inteligent al căldurii, acesta poate să măsoare temperatura aerului de 40 de ori pentru a preveni deteriorarea extremă provocată de căldură. Dar care sunt principalele sale caracteristici și cu ce accesorii vine:

  1. Accesoriul „Flyaway” împotriva firelor rebele – Accesoriul ideal pentru coafuri elegante, pe păr drept. Ascunde firele rebele sub șuvițele mai lungi pentru un păr cu aspect neted și strălucitor. Folosind doar aer. Inspirat de stiliștii profesioniști, accesoriul împotriva firelor rebele folosește efectul Coandă (descoperit de savantul și inventatorul român Henri Coandă în 1910) pentru a ridica firele de păr mai lungi și a le acoperi pe cele rebele, oferind un păr cu aspect neted, de salon, acasă.
  2. Accesoriu pieptene cu dinți largi – Proiectat pentru părul creț sau cu textură, noul accesoriu pieptene cu dinți largi are dinți robuști pentru a întinde părul pe măsură ce este uscat sau pentru a adăuga volum și formă. 
  3. Concentrator reproiectat pentru aranjarea părului – Designul mai larg și mai subțire creează un curent de aer de mare viteză, perfect pentru aranjarea părului. Și pentru că aerul este concentrat, puteți coafa câte o secțiune de păr – fără a deranja restul părului. 
  4. Difuzor reproiectat – Difuzarea îmbunătățită reduce efectul static și definește buclele și onduleurile. Dinții mai lungi vă permit să coafați mai mult păr, cu mai mult control – și să pătrundeți mai adânc în păr. 
  5. Accesoriu Gentle Air – Proiectat pentru a fi blând cu părul subțire și scalpul sensibil, difuzează aerul, creând un flux de aer slab și mai rece – uscând rapid părul, în același timp.
Dyson
Cadouri de 8 martie: uscătorul de păr Dyson Supersonic, ediția cadou

Oricare ar fi alegerea ta pentru cadoul de 8 martie, te încurajăm să le arăți femeilor din viața ta cât de importante sunt pentru tine în fiecare zi. Să le spui „te iubesc” sau „mulțumesc”. Și cadourile pe care le alegi să vină din suflet. Să le aducă bucurie și să fie speciale, exact așa cum sunt ele.

read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO