Căutare

Share this article

Suntem bombardaţi din ce în ce mai mult de recomandări de seriale care sună din ce în ce mai interesant. Este greu să rezişti tentaţiilor. Lupta este reală, eu vă înţeleg perfect. Şi atunci cum ar fi să existe un mecanism care să îţi spună exact la ce seriale, ştiind că sigur o să îţi placă? Şi care să nu implice muncă din partea noastră, ci doar să folosească zodia fiecăruia dintre noi? Ştiinţă sau nu, măcar ne ajută să scăpăm de producţiile care nu sunt pentru noi şi să ne bucurăm de cele care sigur o să ne placă.

Aşa că, mai jos găsiţi ce seriale vi s-ar potrivi în funcţie de zodie.

Vărsător (21 ianuarie – 19 februarie)

Puternici şi foarte încrezători în forţele proprii, vărsătorii sunt nişte rebeli visători. Sunt capabili de sentimente extreme pe care, însă, pot să şi le controleze. Sunt înţelegători, ceea ce îi face buni prieteni, dar şi buni lideri. Cu alte cuvinte, dacă eşti pregătit … urmează un vărsător. Să nu credeţi că este o pură întâmplare că atât Abraham Lincoln, cât şi Franklin D Roosevelt au fost ambii vărsători.

Aşadar, pentru tine, dragă vărsătorule, îţi recomandăm seriale cu intrigii puternice şi mistere captivante, dar şi personaje puternice, capabile să le rezolve.

·      The Good Wife

·      The Following

·      Supernatural

Recomandarea noastră: How to Get Away with Murder

Peşti (20 februarie – 20 martie)

Foarte drăguţi, calzi şi de cele mai multe ori modeşti, este atât de uşor să te îndrăgosteşti de nativii din peşti. Au o energie foarte pozitivă şi sunt foarte creativi, dar şi dornici de recunoaştere. Aşa că, au nevoie, nu te puţine ori, să fie încurajaţi să facă lucruri şi să meargă mai departe. Dacă ai astfel de prieteni, atunci să nu uiţi să le spui din când în când cât sunt de talentaţi (mai ales dacă sunt artişti).

Pentru tine, dragă nativul din peşte, îţi recomandăm seriale care să îţi pună în evidenţă empatia şi calităţile intuitive.

·      Twin Peaks

·      Gilmore Girls

·      Louie

Recomandarea noastră: Curb your Enthusiasm

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecii sunt pragmatici şi foarte clari în gândiri. Poate chiar un pic vizionari. Sunt puţin egoişti, dar atunci când sunt interesanţi de un subiect, devin şi foarte pasionaţi de el. Pot să fie foarte buni colegi de cameră (apartament), dar şi excelenţi comunicatori.

Aşa că, pentru tine, berbecule, îţi recomandăm seriale despre oameni, cu bune şi cu rele. Şi drame … multe drame.

·      Homeland

·      Empire

·      Saving Hope

Recomandarea noastră: Grey’s Anatomy

Taur (21 aprilie – 20 mai)

Nativii din taur au nevoie de o viaţă ordonată, în care să se simtă în siguranţă. Dar au şi răbdare atunci când îşi propun să obţină pacea interioară. În plus sunt şi foarte pasionali. Aşa că, dacă te gândeşti să începi o nouă relaţie, sigur un taur o să fie un bun partener (cel puţin o să fii satisfăcut cu viaţa ta sexuală).

Cum le este frică de schimbare, nu prea vor să înceapă lucruri noi, aşa că poate ar trebui să îşi aleagă seriale cu multe sezoane. Să aibă siguranţa că o să aibă mult timp ce să vadă. Însă, pot să caute şi producţii manifest în care cineva încearcă să rezolve o nedreptate.

·      Law & Order

·      The Americans

·      Fargo

Recomandarea noastră: American Crime Story (ambele sezoane sunt foarte bune)

Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Recunoscuţi ca având foarte mare energie şi foarte puţină toleranţă la lucrurile plictisitoare, gemenii sunt mereu în căutare de lucruri care sunt în trend. Pot cădea foarte uşor în capcana tuturor recomandărilor. Dar pentru că au văzut atât de multe, o să aibă mereu răspunsurile la întrebările tale … despre orice serial.

Aşa că, pentru tine, clar recomandarea noastră este să cauţi seriale cu multe twisturi şi întorsături dramatice de situaţie.

·      American Horror Story

·      The Walking Dead

·      House of Cards

Recomandarea noastră: Game of Thrones

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Deloc uşor de intimidat, nativii din această zodie vor proteja până la ultima picătură de energie serialele care le sunt pe plac. Dacă ai de gând să intri într-o dispută legată de producţiile lor preferate, mai bine regândeşte-te acum. Familia este foarte importantă pentru ei, aşa că pot deveni nostalgici şi uneori defensivi atunci când vine vorba despre astfel de subiecte.

Pentru tine, racule, îţi recomandăm seriale care au în centru personaje puternice … în principiu, ar fi perfect să fie superstaruri sau şefi.

·      The Good Fight

·      Daredevil

·      Nashville

Recomandarea noastră: Dr. House

Leu (23 iulie – 22 august)

Evident, nativii din leu vor să dicteze totul, până la urmă sunt şefii din orice junglă. Vor să devină maeştrii în domeniile lor, aşa că au mereu câte o idee despre cum pot să devină mai buni şi mereu câteva sfaturi pentru tine. Evident, pot să fie, nu de puţine ori, bossy.

Leule. caută seriale care ar putea să se bucure de expertiza şi sfaturile tale, dar să fie, în acelaşi timp şi pozitive.

·      Jessica Jones

·      Iron Fist

·      Black-ish

Recomandarea noastră: Transparent

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele sunt nişte oameni speciali. Pot fi foarte ocupaţi, dar asta pentru că sunt recunoscuţi că vor să le facă pe plac tuturor celor din viaţa lor. Perfecţionişti, dar şi modeşti, sunt perfecţi în rolul de prieteni.

Cele mai bune seriale pentru voi, fecioarelor, sunt cele cu poveşti amuzante, dar care au în centru şi personaje complexe, care însă pot fi citite uşor.

·      Son of Anarchy

·      Modern Family

·      How I Met Your Mother

Recomandarea noastră: Mr. Robot

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Nativii din balanţă au nevoie de acele momente doar pentru ei. Sunt foarte şarmanţi şi bine crescuţi … ce să mai, au mare potenţial pentru a fi perfecţi într-o căsătorie. În plus, sunt romantici şi foarte perseverenţi atunci când vor să te cucerească, dar uneori tind apoi să se blazeze.

Aşa că tu, balanţă dragă, te vei bucura de seriale romantice, dar şi de cele care să aibă personaje puternice şi active.

·      Better Call Saul

·      Weeds

·      This is Us

Recomandarea noastră: Orange is the New Black

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii, aceste forţe ale naturii, sunt foarte puternici. Deşi par de cele mai multe ori nişte introvertiţi, atunci când vor să fie în centrul atenţiei pot să învingă acest lucru foarte uşor.

Pentru tine, recomandarea noastră este să cauţi seriale despre personaje duplicitare … par la prima vedere nişte oameni calmi şi calculaţi, dar la nevoie devin vulcanici.

·      Breaking Bad

·      Scandal

·      Orphan Black

Recomandarea noastră: The Crown

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Săgetătorii iubesc libertatea … mai ales cea de a alege singuri toate lucrurile din viaţa lor. Sunt invitaţii perfecţi la toate petrecerile pentru că iubesc să fie în centrul atenţiei şi să îi distreze pe cei din jurul lor. Aşa că, pentru ei, recomandarea noastră sunt serialele care au în centrul personaje pragmatice, dar şi cu umor … dacă este negru sau puţin ciudat, este perfect.

·      Sherlock

·      The Office

·      Divorce

Recomandarea noastră: Silicon Valley

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Nu există cineva mai tenace decât capricornul. Nu o să-l oprească nimic din a-şi atinge obiectivul. De aceea, au o mare rată de succes, dar şi o toleranţă foarte mică la oameni care nu fac nimic pentru a-l obţine. Pentru că îşi doresc atât de mult să reuşească, pun foarte mare presiune pe ei şi pe cei din jurul lor … aşa că poate nu ar fi o idee atât de bună să facă parte dintr-o echipă.

Pentru tine, dragă capricornule, îţi recomandăm seriale cu personaje puternice care nu se opresc niciodată din a munci pentru a-şi atinge obiectivul.

·      Atlanta

·      Arrow

·      The Fall

Recomandarea noastră: Ray Donovan

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO