Cele mai bune seriale de pe Disney+ - LIFE.ro
Mergi la conținut

Cele mai bune seriale de pe Disney+

De la nave spațiale și supereroi până la rock docs și roller coaster, iată cel mai recent ghid al nostru pentru cele mai bune seriale de pe Disney+ și de ce fiecare dintre ele este de urmărit obligatoriu.
Share this article

De la nave spațiale și supereroi până la rock docs și roller coaster, iată cel mai recent ghid al nostru pentru cele mai bune seriale de pe Disney+ și de ce fiecare dintre ele este de urmărit obligatoriu.

Ahsoka

În urma Imperiului căzut, Ahsoka Tano (Rosario Dawson) mânuind dublu sabie laser speră că va rămâne în jos. Fostul ucenic al lui Anakin Skywalker își are propria miniserie aici, după ce a apărut în formă animată în Star Wars: The Clone Wars și Star Wars Rebels și în live-action în The Mandalorian și The Book of Boba Fett.

Hotărârea de oțel a lui Dawson ajută la ancorarea seriei, cu sprijinul puternic din partea Natasha Liu Bordizzo în rolul fostului ucenic nesăbuit al lui Ahsoka, Sabine, și Mary Elizabeth Winstead în rolul generalului Hera Syndulla.

American născut în China

Bazat pe romanul grafic cu același nume din 2006 al lui Gene Luen Yang, chinezul născut american spune povestea lui Jin Wang (Ben Wang), un licean imigrant din a doua generație, care are sarcina de a-l ajuta pe noul student de schimb Wei-Chen (Jimmy Liu). ) aclimatizarea. Jin descoperă curând că Wei-Chen nu este un student de schimb obișnuit: este fiul lui Sun Wukong (Daniel Wu), alias Regele Maimuță, din mitologia chineză.

Citește și: 10 FILME INTERESANTE DE AVENTURĂ PENTRU FAMILII CU COPII

Andor

Un spectacol din Războiul Stelelor pe care îl uiți uneori este un spectacol din Războiul Stelelor, Andor, nominalizat la Emmy și câștigător al premiului Peabody, demonstrează că nu ai nevoie de referințe și recăpături ale intrigilor familiare pentru a fi un serial de succes în acest univers.

Diego Luna își reia rolul de Cassian Andor, prezentat pentru prima dată în Rogue One din 2016, în timp ce trece de la orfan pe o planetă abandonată la una dintre figurile cheie din Alianța Rebelă.

Multe laude au fost aduse seriei pentru abordarea temeinică și relevanța pentru conflictele din lumea reală.

The Beatles: Get Back

Uimitorul documentar în trei părți al lui Peter Jackson arată că cea mai mare trupă din lume se destramă în apogeul popularității lor. După un șir de albume produse cu meticulozitate și o pauză lungă în turneu, Beatles în jurul anului 1969 se întorc la rădăcini, făcând o înregistrare în mod demodat: patru băieți stând împreună într-o cameră scriind muzică și dorind să apară melodii noi.

În ciuda succesului lor de neegalat, trupa se trezește împinsă într-un colț –– trebuie să scrie, să producă și să interpreteze un nou album în doar câteva săptămâni scurte la timp pentru un concert special televizat.

Eforturile lor au dus la o performanță legendară pe acoperiș și la albumul Let It Be, dar, după cum dezvăluie Get Back, arta înaltă nu este ușor. Jackson a redus aproape 60 de ore de filmări ale documentarului „Let It Be” al lui Michael Lindsay-Hogg din 1970 în aproximativ opt ore de filmări clar restaurate.

Goosebumps

Goosebumps ca proprietate a bântuit tinerii cititori (și spectatorii) de zeci de ani, iar această nouă adaptare pentru Disney+ actualizează poveștile înfiorătoare ale lui R.L. Stine pentru generația Riverdale. Preluând o poveste de-a lungul sezonului, mai degrabă decât formatul de antologie al serialelor TV din anii ’90, Goosebumps urmărește un grup de adolescenți bântuiți de fantoma unui alt adolescent, Harold Biddle, care a murit cu 30 de ani înainte.

După ce au participat la o petrecere la casa recent renovată a familiei Biddle, ei încep să dezvăluie misterul din spatele morții tragice a lui Harold – și modul în care părinții lor ar putea avea ceva de-a face cu asta.

Comedia de groază plină de spirit se inspiră din cele mai memorabile povești ale lui Stine, de la o mască bântuită la Slappy the Dummy, în timp ce își trasează propriul drum ca un comentariu asupra temerilor și anxietăților cu care se confruntă liceenii de astăzi.

Citește și: Cele mai bune filme de acțiune de pe Netflix. Recomandări pentru fanii de adrenalină și suspans

The Imagineering Story

Disney+ are o colecție imensă de documentare axate pe Disney, iar această serie în șase părți despre parcurile tematice ale companiei este, fără îndoială, una dintre cele mai bune. Povestit de Angela Bassett și regizat de Leslie Iwerks din The Pixar Story, serialul urmărește evoluția parcurilor Disney de la primele idei ale lui Walt Disney până la adăugările lor mai noi, cum ar fi Star Wars: Galaxy’s Edge.

Lumină și magie

Ce au în comun aripile X, naziștii care se topesc, bicicletele zburătoare, un robot din metal lichid și un T. rex care se încarcă? Sunt unele dintre cele mai emblematice efecte speciale de la Hollywood – și toate au fost create de un mic grup de inovatori de la Industrial Light & Magic (ILM), divizia de efecte speciale a Lucasfilm.

Documentarul în șase părți al lui Lawrence Kasdan urmărește evoluția rapidă a industriei divertismentului prin munca ilustră a acestei singure companii, prezentând interviuri cu regizori masivi precum George Lucas, Steven Spielberg, Barry Jenkins și Ron Howard.

Loki

Cu Loki, șmecherul emblematic al Marvel ajunge în sfârșit în centrul scenei – alături de o mulțime de variante. Serialul amețitor găsește o versiune alternativă a lui Loki care nu a murit – așa cum este descris în Avengers: Infinity War – din mâna lui Thanos, confruntându-se cu Autoritatea birocratică Time Variance, care îi oferă opțiunea de a readuce în formă Sacred Timeline.

Primul sezon cu șase episoade explorează conceptele de identitate, liberul arbitru vs. determinism și zonele gri ale binelui și răului, legătura lui Loki cu Sylvie (Sophia Di Martino) – varianta sa feminină – dovedindu-se a fi cea mai puternică emoție a serialului prin -linia. Serialul oferă, de asemenea, o prezentare și mai mare a performanței jucăușe, dar emoționante, a lui Tom Hiddleston a anti-eroului titular.

Citește și: Filme clasice vs filme noi: 5 recomandări pentru fiecare

The Mandalorian

Proiecte precum Obi-Wan Kenobi și Cartea lui Boba Fett au avut premiera mai recent, dar Mandalorianul rămâne unul dintre cele mai puternice spectacole live-action ale Disney Star Wars de până acum.

Sursa foto: Facebook

Share this article

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora