fbpx

Căutare

Share this article

În timp ce dramele pentru adolescenți au reprezentat o cărămidă de bază pentru producțiile de televiziune de zeci de ani, nu a existat niciodată vreun serial ca „Euphoria”. De când HBO i-a prezentat pentru prima dată pe elevii de la East Highland High School în 2019, serialul a strâns o grămadă de laude și critici în ceea ce privește reprezentările lor pe subiecte controversate precum manifestarea sexualității adolescentine. Uneori, aceste scene sunt atât de grafice încât pot fi greu de urmărit. Poate acesta este și motivul pentru care toată lumea vorbește azi despre prestația actriței Sydney Sweeney.

Din fericire, în echipa de producție a serialului Euphoria lucrează un „coordonator de intimitate” pentru a ajuta cu povestirea elementelor intimității și pentru a se asigura că toți actorii se simt în siguranță 100% din timp.

Rolul coordonatorului de intimitate în serialul Euphoria

„Este o reprezentare foarte realistă a sexului, pentru că atunci când crești, totul este să-ți satisfaci plăcerile cu altcineva, nu tu însuți”, a spus Sydney Sweeney, care o interpretează pe Cassie Howard în serial, în timpul unei conferințe de presă. „Nu înveți asta până nu crești. Mai ales Cassie, ea nu realizează asta. Toate deciziile ei sunt pentru altcineva.”

Serialul Euphoria
Sydney Sweeney, actrița ce o interpretează pe îndrăgita Cassie

Sweeney a vorbit în mod special despre nevoia de coordonatori de intimitate și despre cât de mult a ajutat prezența lor în performanța ei din serialul Eupforia. „Este important să ai întotdeauna un coordonator de intimitate, chiar dacă nu este o scenă de sex”, a spus ea. „Sunt foarte norocoasă, pentru că toți colegii mei din distribuție sunt atât de amabili, iar Sam [Levinson, creatorul „Euphoria”,] este uimitor. Este un mediu foarte sigur și incredibil în care să faci astfel de scene, iar a avea coordonatorul de intimitate adaugă un alt nivel de: mă simt bine, mă simt în siguranță și asta este pentru personajul meu.”

Citește și: Serialul fenomen Euphoria a revenit cu un nou sezon. Zendaya face din nou senzaţie

De fapt, HBO a făcut din coordonarea intimității o cerință pentru toate producțiile sale – un precedent stabilit pentru prima dată la filmările din 2017 pentru „The Deuce”.

Jacob Elordi, care îl interpretează pe băiatul rău, Nate Jacobs în „Euphoria”, a făcut ecou cu sentimentele lui Sweeney. După ce inițial a avut o perioadă dificilă de adaptare la proces, acum îi place să lucreze cu coordonatorii de intimitate.

Serialul Euphoria
Jacob Elordi, actorul ce interpretează personajul Nate Jacobs

„În primul sezon, m-am cam luptat cu asta, pentru că am crezut că a ucis spontaneitatea scenei care a fost prea puțin practică. Dar lucrul cu [coordonatorul de intimitate] în acest sezon a fost o plăcere”, a spus el. „A fost încântător; a fost atât de util și atât de grijuliu. A fost acolo pentru actor și a făcut scenele la fel de obișnuite ca orice alt moment.”

Noul sezon din serialul Euphoria a întrecut toate așteptările

Cel mai recent episod al serialului HBO Euphoria a avut 2,6 milioane de spectatori în ziua lansării, în creștere cu 9% față de cele 2,4 milioane de la debut sezonului doi, pe toate platformele HBO.

De când a fost difuzat inițial primul episod al sezonului 2 din serialul Euphoria, producția a înregistrat 8,3 milioane de telespectatori pentru HBO și HBO Max.

Iar pentru a face o comparație, debutul sezonului 1, a adunat numai 3,3 milioane de telespectatori în 2019.

Citește și: Zendaya, noul star de la Hollywood şi cea mai tânără câştigătoare a unui Emmy pentru rol principal

Cel mai recent episod al serialului Euphoria reia petrecerea haotică de Revelion, care s-a încheiat cu Nate (Jacob Elordi) însângerat și învinețit. Episodul, intitulat „Out of Touch”, a introdus posibile triunghiuri amoroase pentru Rue (Zendaya), Jules (Hunter Schafer) și Elliot (Dominic Fike); și Nate, Cassie (Sydney Sweeney) și Maddy (Alexa Demie). Nesiguranța lui Kat (Barbie Ferreria) crește urât și tensiunile sporesc pentru Fezco (Angus Cloud) când îl întâlnește pe Cal Jacobs (Eric Dane). Dar pentru a nu oferi spoilere, ne oprim aici cu povestea. Mai spunem doar că actrița Sydney Sweeney face un rol de zile mari și toți ochii sunt ațintiți asupra ei.

Serialul Euphoria
Distribuția serialului Euphoria

Serialul Euphoria este creat, regizat și scris de Sam Levinson.


Imagini din acest articol ne-au fost furnizate de depositphotos.com.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO