Top 10 seriale de pe Disney numai bune de binge-watching în weekend - LIFE.ro
Mergi la conținut

Top 10 seriale de pe Disney numai bune de binge-watching în weekend

Disney creează filme de succes, dar serviciul lor de streaming a făcut, de asemenea, unele seriale demne de exces, potrivite pentru vizionarea în weekend. Disney ne-a adus lumea Marvel și Războiul Stelelor, dar a creat și hituri precum High School Musical și filme de animație care rămân atemporale indiferent de vârsta unui fan. Disney+ a fost ocupat cu crearea de servicii de streaming care ar putea rivaliza cu cele de la Hulu și Netflix. Emisiunile lor Marvel și Războiul Stelelor au fost succese uriașe, dar au creat alte spectacole pe care fanii ar trebui să le verifice, mai ales dacă au nevoie de o nouă exfață în weekend.
Share this article

Disney creează filme de succes, dar serviciul lor de streaming a făcut, de asemenea, unele seriale demne de exces, potrivite pentru vizionarea în weekend. Disney ne-a adus lumea Marvel și Războiul Stelelor, dar a creat și hituri precum High School Musical și filme de animație care rămân atemporale indiferent de vârsta unui fan. Disney+ a fost ocupat cu crearea de servicii de streaming care ar putea rivaliza cu cele de la Hulu și Netflix. Emisiunile lor Marvel și Războiul Stelelor au fost succese uriașe, dar au creat alte spectacole pe care fanii ar trebui să le verifice, mai ales dacă au nevoie de o nouă exfață în weekend.

Citește și: Top 5 seriale de comedie care te vor face să râzi în hohote

National Treasure: Edge of History

National Treasure: Edge of History se bazează pe franciza de film National Treasure. Spectacolul îl urmărește pe vânătorul de comori Jess Venezuela, după ce i se oferă un indiciu despre o comoară veche de secole care are o legătură cu tatăl ei. Împreună cu prietenii ei, pornește la vânătoare pentru a găsi comori de la conchistadorii spanioli ascunse de o rețea de femei incașe, mayașe și aztece. The Hollywood Reporter relatează că Justin Bartha și Harvey Keitel își reiau rolurile din filme, iar serialul îi prezintă pe noii veniți Zuri Reed, Jordan Rodrigues, Antonio Cipriano, Jake Austin Walker, Lyndon Smith și Catherine Zeta-Jones.

Moon Knight

Marvel este într-adevăr capabil să se întindă în ciudat, mai ales cu Moon Knight. Moon Knight este un super-erou care suferă de tulburări de personalitate multiplă. Steven Grant este un muncitor la muzeu cu maniere blânde, care împarte un cadavru cu mercenarul Marc Spector. Dușmanii din trecutul lui Spector încep să vină după ei și trebuie să navigheze pe cele două identități ale lor dacă vor să trăiască. Moon Knight este, de asemenea, aruncat în lumea zeilor egipteni puternici și găsește sursa puterii sale.

Obi-Wan Kenobi

Obi-Wan Kenobi este un serial prequel în care spectatorul va trebui să aibă cunoștințe anterioare din Star Wars despre The Phantom Menace, Attack of the Clones și Revenge of the Sith înainte de a viziona emisiunea. Serialul îl urmărește pe Kenobi după ce s-a certat cu Anakin, care devine Vador în ultimul film prequel. Tânăra prințesă Leia este răpită, iar părinții ei îi cer lui Kenobi să o ajute să o recupereze. În călătoria sa de a o găsi pe tânăra prințesă, Kenobi se confruntă cu Darth Vader, care i-a ținut ranchiună de când l-a abandonat pe țărmurile Mustafarului.

Doogie Kameloha M.D.

Disney+ a creat un serial emoționant și uneori comic cu Doogie Kamealoha MD Dr. Lahela „Doogie” Kamealoha este o adolescentă minune care încearcă să se descurce cu cariera ei medicală, în timp ce jonglează fiind o fată de 16 ani. Colegii ei au numit-o pe bună dreptate „Doogie” după serialul TV din anii 90, deoarece geniul ei este o surpriză pentru majoritatea pacienților și colegilor. Spectacolul se concentrează, de asemenea, pe familia ei, unde tatăl ei și mama ei orientată spre carieră cred că crește prea repede și trebuie să încetinească. În fiecare sezon, Lahela își deschide propriul drum cu ajutorul ohanei sale.

Andor

Andor este un prequel pentru Rogue One și spune povestea spionului rebel, Cassian Andor. Universul Războiul Stelelor pare să ia o întorsătură mai gravă odată cu spectacolul, dar pare să fi dat roade pentru Disney. TIME numește spectacolul sumbru și ucigaș, deoarece spionii nu pot folosi Forța pentru a-și duce treaba la bun sfârșit și are impresia că publicul doarme în seria prequel. Seria se concentrează pe rebeliunea împotriva Imperiului și modul în care oamenii și planetele sunt implicate în războiul iminent. Andor este plin de pericol, înșelăciune și spionaj, unde Cassian devine eroul rebel de care galaxia are nevoie.

Big Shots

Marvyn Korn este un antrenor legendar pentru baschetul universitar masculin în Big Shots. Antrenorul Korn trebuie să lucreze cu Sirens, o echipă de baschet de fete de liceu, pentru a le transforma în campioni nu numai pentru a-și restabili numele pătat, ci și pentru a transforma echipa. Noua lui echipă trebuie să învețe să aibă încredere în el dacă intenționează să câștige, iar Korn trebuie să renunțe la ego-ul său dacă vrea să se întoarcă vreodată la gloria de odinioară. De asemenea, folosește acest timp pentru a-și reaprinde relația cu fiica sa. Big Shots creează o serie dramă care îi face pe spectatori să dorească mai mult cu fiecare episod sincer.

Citește și: Top 10 seriale HBO care te vor captiva de la primul episod: De la Game of Thrones la Euforia, descoperă cele mai populare producții TV

Loki

Marvel a decis să ofere fanilor o emisiune despre răufăcătorul lor preferat din MCU cu Loki. Spectacolul este o plimbare sălbatică, în timp ce Loki călătorește prin diferite linii temporale, în timp ce își pecetluiește cu adevărat personajul ca zeul răutății. La sfârșitul lui Avengers: Endgame, o versiune alternativă a lui Loki este văzută furând Tesseract, ceea ce îl aduce la Time Variance Authority, sau pe scurt TVA. TVA este o organizație birocratică care există în afara timpului și spațiului pentru a monitoriza cronologia în cazul în care apar orice variații care cauzează distrugeri masive ale cronologiei.

WandaVision

O combinație de televiziune clasică este adusă telespectatorilor cu WandaVision. Wanda și Vision decid să preia viața suburbană cu cei doi copii ai lor în această nouă serie. WandaVision pare să aibă o senzație de sitcom, dar începe să se dezvăluie un mister despre modul în care Wanda și Vision au ajuns chiar în orășelul. Realitatea lor trece prin diferite decenii de sitcom și tropi de televiziune care duc în cele din urmă la zilele moderne, când spectatorii află ce a făcut Wanda cu adevărat de la Avengers: Endgame.

Citește și: Top 10 seriale polițiste. De la Law and Order la NCIS, povești de neratat

High School Musical: The Musical: The Series

Disney a decis să extindă universul High School Musical cu High School Musical: The Musical: The Series. Spectacolul este o serie de false documentare despre un liceu din Utah care pune pe scenă o versiune muzicală a filmului clasic Disney, cu Zac Efron și Vanessa Hudgens. Spectacolul are loc, de asemenea, într-o versiune fictivă a East High, care întâmplător este locul în care au filmat originalul High School Musical.

The Mandalorian

The Mandalorian este prima poveste Star Wars care a fost transformată într-o emisiune TV cu acțiune live. Povestea se concentrează pe perioada dintre Întoarcerea Jediului și Trezirea Forței. Un pistolier singuratic decide să plece singur într-o misiune pentru a scăpa galaxia de orice parazit și departe de autoritatea Noii Republici. Vânătorul de recompense primește o slujbă de la contactul său de la Breasla Vânătorilor de recompense, care i-a spus să găsească Clientul care este protejat de soldați de asalt. Serialul îl urmărește pe Mandalorian în timp ce trece printr-o galaxie fără lege împreună cu copilul său.

Sursa foto: Facebook

Share this article

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora