Viața marei sportive Elisabeta Lipă. Care este cel mai mare regret al său? - LIFE.ro
Mergi la conținut

Viața marei sportive Elisabeta Lipă. Care este cel mai mare regret al său?

Elisabeta Lipă a știut cum să-și împartă timpul între carieră și viața de familie. Este una dintre cele mai mari sportive din România, dar are și o căsnicie de invidiat de mai bine de 30 de ani. A avut rezultate remarcabile în sport, dar a reușit și să-și mențină mereu armonia în relație.
Share this article

Elisabeta Lipă a știut cum să-și împartă timpul între carieră și viața de familie. Este una dintre cele mai mari sportive din România, dar are și o căsnicie de invidiat de mai bine de 30 de ani. A avut rezultate remarcabile în sport, dar a reușit și să-și mențină mereu armonia în relație.

Fosta canotoare este alături de soțul ei de mai bine de 30 de ani și recunoaște că în orice căsnicie există și momente mai tensionate

Totuși, dacă acestea nu ar exista partenerii ar putea să se plictisească și să ajungă chiar la despărțire, spune fosta mare sportivă.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Steffi Graf și Andre Agassi: “Acum o să pot s-o învârt pe ringul de dans, nici măcar nu mai contează că nu ştiu să dansez…”

Elisabeta Lipă, secretul unei căsătorii fericite. Este alături de soțul ei de 30 de ani

Elisabeta Lipă a vorbit într-un interviu acordat pentru Antena Stars despre căsnicia ei. Fosta canotoare și soțul ei sunt împreună de mai bine de 30 de ani și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri.

Fosta sportivă a recunoscut că într-o căsnicie există mereu și momente mai tensionate, dar contează cum știu partenerii să rezolve neînțelegerile. Dacă nu ar exista mici conflicte partenerii s-ar plictisi, iar în timp ar ajunge cel mai probabil să se despartă.

Elisabeta Lipă

Rutina este extrem de periculoasă într-o relație, a susținut fosta sportivă

“Într-o căsnicie nu poate să fie totul roz, pentru că ar interveni rutina. Trebuie să mai ai și stări din astea care să te trezească la realitate, să vezi ce faci bine, ce nu faci bine.

Important este să găsești un echilibru în căsnicie, care să te ajute să fii împlinit din toate punctele de vedere, să-ți dea o stare de bine, pentru că asta contează până la urmă”, a declarat fosta mare campioană, pentru Antena Stars.

Citește și: Cei mai bogați sportivi din toate timpurile. Pe primul loc se află un român!

Cum arată și cu se ocupă fiul Elisabetei Lipă, la 25 de ani: „De vreo doi ani, a început să mă întrebe dacă am nevoie de bani”

Fosta sportivă și soțul ei, Cornel, trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de 30 de ani. Cei doi au împreună un fiu, pe nume Dragoș, care a studiat la o facultate de prestigiu din Elveția și a pus bazele propriei afaceri. Recent, fosta canotoare a vorbit cu mândrie despre fiul ei, susținând că tânărul de 25 de ani s-ar fi oferit, în ultimii ani, să-și susțină financiar familia.

Dragoș Lipă

Elisabeta și Cornel Lipă au un singur copil

Dragoș are 25 de ani și locuiește de ceva vreme în Elveția, acolo unde a urmat cursurile unei facultăți de business. Deși nu i-a călcat pe urme, fosta canotoare a mărturisit că este mândră de parcursul profesional al fiului ei, mai ales prin prisma faptului că și-a urmat vocația. Tânărul este pasionat de tehnologie și lucrează în domeniul criptomonedelor. De câțiva ani, acesta și-a câștigat independența financiară și, nu de puține ori, le-a propus părinților să-i ajute cu bani.

Președinta Federației Române de Canotaj a vorbit despre cel mai mare regret al său

Aceasta a susținut că și-ar fi dorit să aibă mai mulți copii, însă este nespus de mândră de reușitele lui Dragoș, care a intrat de curând în lumea antreprenoriatului.

Elisabeta Lipă

Dragoș Lipă a absolvit o facultate de prestigiu din Elevția și are propria afacere în domeniul IT. De câțiva ani, acesta se întreține singur și nu uită să-și întrebe părinții dacă au nevoie de susținere financiară. Elisabeta Lipa este extrem de mândră de fiul ei, însă regretă că nu are mai mulți copii.

Citește și: Cei mai premiaţi sportivi români din istorie

„Băiatul meu a împlinit 25 de ani și este născut între două olimpiade. Am ieșit campioană olimpică în 1996, am făcut pauză, pentru că viața fără un urmaș nu are sens, așa am simțit eu că trebuie să fac. Nu am niciun regret în viață, îmi pare totuși rău că nu am mai mulți copii, dar în viață nu poți să le ai pe toate.

Sursa foto: Facebook

Share this article

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora