LIFE.ro
 

– Cultivăm pasiuni –

Descoperim tendinţe şi propunem sugestii pentru oricare dintre pasiunile tale. Vorbim cu eleganţă şi relaxare despre modă, design, călătorii, dar şi despre pasiuni motorizate sau tehnologii. Aducem informaţii relevante şi perspective noi asupra locurilor şi lucrurilor de încercat, de văzut şi de gustat. Prezentăm oameni care ştiu să îşi trăiască intens viaţa şi scriem povestea lor.
Pe scurt, pe LIFE.ro găsiţi tendinţe, noutăţi, poveşti şi sugestii care te inspiră şi te provoacă să trăieşti mai intens.


ECHIPA

 

Tana Pazara – Publisher

Tana este fost jurnalist de investigaţii, pasionată de pasionată de lifestyle, health şi golf, într-o ordine aleatorie. Şi-a început cariera de jurnalist la la Evenimentul Zilei şi după un stagiu de 1 an la Romania Libera a participat la lansarea ziarului Ziua, în a cărei redacţie se află şi acum poza ei la panoul de onoare. Apoi, mai bine de 10 ani, a creat şi a condus revista Superbebe, un produs de nişă, up-market, dedicat părinţilor cool, aşa cum e şi ea. Iar acum, proiectul editorial LIFE.ro a devenit noua sa pasiune.

 

 

Ramona Raduly (Mihai) – Life Stories editor & Event Manager

Ramona a pus umărul alături de Tana la lansarea revistei Superbebe unde, pasionată de scris a realizat majoritatea interviurilor cu vedete părinţi. Cu experienţă de agenţie de publicitate, a învăţat să organizeze evenimente, de la cele pentru părinţi, până la târguri şi expoziţii. LIFE.ro a devenit o nouă provocare deoarece îi dă posibilitatea să intervieveze unii dintre cei mai interesanţi oameni, dar şi să organizeze cele mai inedite evenimente.

 

 

 

Mirela Blasius – Video editor

Mirela şi-a început cariera în televiziune acum 18 ani la PRO Tv Oradea şi Cluj. Mulţi ani a rămas în zona ştirilor şi a lucrat în Realitatea Tv ca prezentator de ştiri şi realizator de emisiuni. Parcursul profesional şi-a schimbat direcţia în momentul în care a iniţiat proiectele „Atelierul Vieţii”, ulterior „Arta Fericirii” la Televiziunea Română. Emisiuni de dezvoltare personală şi de promovare a valorilor. „Proiectul LIFE.ro reprezintă o nouă etapă profesională de aşezare sub reflector a oamenilor care îţi mişcă inima şi te pun să reflectezi asupra vieţii”, spune ea.

 

 

Stela Nadoleanu – Culture editor

Stela Nadoleanu este un adevărat „promotor” al timpului liber. Lucrează în presa scrisă de peste 10 ani şi a scris mai ales pentru reviste de lifestyle, timp liber şi cultură (După Afaceri, Time Out). A fost redactor-şef al revistei BeWhere!, dar a cochetat şi cu televiziunea, ca scenarist şi producător pentru Digi World. Îi veţi citi recomandările de locuri şi localuri, de teatru, muzică sau film şi vă va îndemna să descoperiţi noţiunea de „fine living”.

 

 

Oana Borviz – News Editor

Oana a fost voce la Radio România Cultural şi mână la Money Express şi Bookaholic. La Life.ro spune că este pur şi simplu ea. 

 

 

 

 

 

 

Andreea Toma – Movies & TV Series Editor

Andreea Toma lucrează în media ca project manager şi content & social media strategist. Din când în când mai scrie pe blog – andreeatoma.com. Iar de mai bine de 15 ani se uită la seriale, în ultimii 7 ani într-un „mod profesionist”. Se laudă cu o medie de peste 25 de ore de seriale pe săptămână. Scrie, în fiecare luni, pe LIFE.ro despre cele mai interesante seriale: recomandări, recenzii şi topuri despre fascinanta lume a producţiilor de televiziune.  

 

 

Andreea Militaru – Auto Editor

Andreea vine să ne propună poveşti cu şi despre lumea auto dintr-o perspectivă mai puţin tehnică şi convenţională. Experienţa sa din domeniul auto dă mâna cu atracţia pentru scris într-o manieră interesantă pentru cititorii pasionaţi de subiect.

 

 

 

 

 

Simona Prisăcariu – Beauty Editor

Simona Prisăcariu a intrat în lumea glossy în 2008 şi lucrat ca redactor timp de patru ani la revista Baby. Au urmat apoi reviste precum Avantaje, LOOK!, JOY şi Unica. Pe Life.ro puteţi citi o mulţime de articole despre cele mai interesante lansări şi proceduri din domeniul frumuseţii, interviuri cu experţi şi reviewuri ale unor produse de top. Toate semnate de un beauty editor pasionat de tot ce înseamnă cosmetice, inovaţii ori trucuri de înfrumuseţare, şi care speră ca într-o bună zi să descopere secretul „tinereţii fără bătrâneţe”! 

 

 

Mihaela Kovacs – Golf Editor
 

Mihaela Kovacs este contributor LIFE.ro şi scrie despre golf. Manager de comunicare în cadrul societăţii de avocatură Biriş Goran şi în cadrul Romanian Golf Association, are peste 9 ani experienţă în comunicare şi este jucător pasionat de golf din 2012.

 

 

 

 

 

Razvan Avram – Drink Insider Editor

Răzvan Avram nu este viticultor, enolog sau proprietar de cramă, cu toate că şi-ar fi dorit. Nu este nici degustător autorizat, critic de vin sau somelier. Deci, ce-i mai rămâne să fie? Un entuziast, care doreşte să aducă vinul bun pe mesele oamenilor ce nu vor să arunce cu banii pe fereastră, dar au pretenţii fireşti pentru secolul în care trăim.

 

 

Oana Garbi – Travel Editor

Oana Gharbi a lucrat multă vreme ca jurnalist de televiziune în România. De câţiva ani trăieşte la Paris, unde a lansat un renumit brand românesc de marochinărie de lux, lucrând  cu nume importante din zona modei şi organizând evenimente în cadrul Fashion Week. Oana este pasionată de LifeStyle, decoraţiuni şi călătorii.