Cei mai scumpi blugi din lume. Cum ar fi să porți peste 1 milion de dolari doar în partea de jos a corpului?
Blue jeans au apărut ca pantaloni buni de purtat de către muncitori și nu și-a imaginat nimeni că cei mai scumpi blugi din lume vor ajunge să coste peste 1 milion de dolari.
De aceea este amuzant cum blugii au devenit din ce în ce obiecte vestimentare de nelipsit din garderoba noastră. Astăzi blugii sunt mai populari ca niciodată și poate acesta este și motivul pentru care prețul lor pare să crească considerabil.
Iată care sunt cei mai scumpi cinci blugi din lume:
APO Jeans – 4000 de dolari
Nu este necunoscut faptul că o pereche de APO Jeans are un preț de 4000 de dolari. În mare parte acest preț este dat de faptul că APO personalizează fiecare pereche de blugi după preferințele clientului. Cu toate acestea, trebuie menționat faptul că APO Jeans folosește materiale foarte scumpe și de aici și prețul mare. De exemplu, buzunarele acestor blugi sunt confecționate din mătase naturală, în timp ce butonii pot fi din argint, aur sau platină. Adeseori, nasturele este bătut în diamante, acesta fiind motivul pentru care APO vine cu certificat de autenticitate pentru materialele prețioase folosite în creațiile lor. Nu mai este nevoie să spunem că materialul principal folosit de APO este cel mai fin denim din lume.
Escada Custom Made Jeans – 10 mii de dolari
Blugii Escada sunt mai degrabă similari cu APO în sensul că sunt personalizați pentru fiecare client în parte. Ca rezultat, o pereche de Escada poate costa foarte puțin sau foarte mult datorită posibilităților nelimitate prin care pot fi personalizați. De exemplu, dacă cineva își dorește un anumit model brodat pe o pereche de blugi Escada, orice se poate atâta vreme cât există disponibilitate de plată. Altfel, motivul pentru care blugii Escada au intrat în această listă este că cineva a comandat odată o pereche de blugi încrustați cu cristale Swarovski, care au ajuns la un preț de 10.000 de dolari.
Levi Straus & Co. Jeans – 60 de mii de dolari
În mod tehnic Levi Straus & Co. Nu ar fi cheltuit atât de mult pentru a produce o pereche de blugi în secolul al XIX-lea. Mai mult, blugii lor nu s-ar fi vândut atât de bine în aceeași perioadă de timp, fiind doar o pereche normală de blugi pentru timpul lor. Cu toate acestea, acele perechi de blugi care au reușit să ajungă în ziua de azi au câștigat o valoare istorică imensă, în special pentru persoanele care sunt fanii Levi Strauss & Co. Ca rezultat nu e nimic neobișnuit ca o pereche de blugi din secolul trecut să se vândă la licitație cu sume uriașe de bani. De-a lungul timpului, acești blugi pe care a fost brodată istoria au fost licitați cu sume cuprinse între 46 și 60 de mii de dolari.
Dussault Apparel Trashed Denim – 250 de mii de dolari
Uneori, contrastul poate contribui la îmbunătățirea frumuseții unui obiect, permițând elementelor sale separate să iasă în evidență mult mai mult. Alteori, este suficient să spunem că contrastul poate deveni foarte confuzant, foarte repede. În cazul Trussed Denim al Dussault Apparel, fiecare pereche de blugi a fost spălată de nu mai puțin de 13 ori înainte de a fi supusă unei prelucrări manuale suplimentare pentru a crea acel aspect la modă. Cu toate acestea, au mai fost adăugate un diamant, două rubine și detalii suplimentare folosind atât aurul roz, cât și aurul alb, motiv pentru care fiecare pereche de blugi costă 250.000 de dolari.
Nu ne putem abține să nu ne întrebăm de ce designerii Dussault Apparel au ales să combine denimul uzat cu atâta ostentație, dar probabil că au avut motivele lor.
Secret Circus – 1,3 milioane de dolari
Se pare că aceștia sunt cei mai scumpi blugi din lume. Cei care sunt interesați să vadă cum arată o pereche de blugi de 1,3 milioane de dolari pot verifica ofertele Secret Circus, care vin de fapt într-o serie de modele. Pe scurt, fiecare pereche de blugi are modele cusute pe buzunarele din spate, care sunt produse folosind numeroase diamante de înaltă calitate. Iată doar o explicație pentru prețul acesta exorbitant. În ansamblu acești blugi arată destul de bine, însă, cu toate acestea merită să dăm 1,3 milioane de dolari doar pe o singură piesă vestimentară?