Căutare

Share this article

Am plecat într-o vacanță inedită peste Ocean, voi călători o săptămâna pe cel mai mare vas de croazieră din lume, Symphony of the Sea. Voi trimite vederi făcute cu Huawei Mate 20 Pro.

MS Symphony of the Seas este cel mai nou vas de croazieră al Royal Caribbean și cel mai mare din lume. A fost lansat pe apă in primăvara acestui an, în Europa. Acomodează 5500 de pasageri și 2200 de membri ai echipajului, 2759 de cabine, cu 12 mai multe decât vasul soră Harmony of the Seas. 44 de restaurante și baruri, teren de baschet în dimensiuni clasice, patinoar, săli de spectacol, Central park cu 20.000 de plante, circ ambulant și laser room sunt doar câteva dintre atracțiile acestui oraș plutitor.

Ne-am îmbarcat la ora 11 din noul terminal al Royal Caribbean din Miami, care a costat 250 de milioane de doari și a fost inaugurat în urmă cu o lună. Tot procesul de check in a durat 30 de minute, cu control de securitate cu tot. În vreme ce noi ne îmbarcam, pasagerii din sejurul care tocmai se încheiase înca mai coborau de pe vas. Chiar și așa, Symphony of the Seas era impecabil de curat, restaurantele și barurile deschise și pregătite pentru noile mii de pasageri.

Am pornit la ora 16.30 și am părăsit Miami pe lângă cel mai sudic punct al South Beach.

read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO