fbpx

Căutare

Share this article

Pozatul nud e de când lumea şi pământul. Sunt sculpturi şi picturi dintre cele mai celebre ale căror personaje sunt înfăţişate precum le-a lăsat Mama Natură. Este însă şi extrem de contestat, moraliştii considerând că nu e nimic de lăudat şi promovat în această situaţie. Cu toate astea, sunt o mulţime de vedete care au pozat nud, iar în timp ce unele au decis să facă asta strict pentru bani, altele spun că îşi afirmă în acest fel, după caz, independenţa sau bucuria de a se simţi bine în propria piele.

Vedete care au pozat nud

Cea mai recentă şi surprinzătoare apariţie de acest fel este cea a actriţei Hilary Duff, care a acceptat să pozeze goală pentru revista Women`s Health. Vedeta de 34 de ani spune că a acceptat propunerea ca să arate cât de mândră este de corpul său.

Sunt mândră pentru că acest corp a produs 3 copii pentru mine. Am ajuns într-un punct în care sunt împăcată cu schimbările prin care a trecut corpul meu. Dar mai vreau ca oamenii să ştie că un makep artist mi-a acoperit tot corpul cu sclipici şi altcineva m-a aşezat în cele mai flatante poziţii.

De când a scăpat de sub tutela tatălui său Britney Spears, care a anunţat recent că este însărcinată cu cel de-al treilea său copil, postează constant fotografii realizate de iubitul său, Sam Ashgari. Iar în cele mai multe este aproape dezbrăcată sau dezbrăcată complet. Cele mai recente sunt realizate în vacanţă, pe plajă şi stârnesc o mulţime de comentarii, unele de admiraţie, altele, în care este condamnată şi se încearcă chiar justificarea controlului exercitat asupra ei atâţia ani de propriul tată.

Paris Hilton face parte din susţinătorii lui Britney la acest capitol, comentând frecvent cu „Sliving!”, termen inventat chiar de ea care s-ar traduce prin „Cea mai bună viaţă a ta!” Explicaţiile lui Britney legate de fotografiile ei nud sunt scurte şi la obiect.

Sunt o femeie rebelă şi liberă.

Citeşte şi: Povestea tragică de viață a lui Britney Spears. De la traumele din copilărie, la ratarea vieții amoroase și până la controlul total din partea tatălui ei – LIFE.ro

Kim Kardashian a ales şi ea să pozeze goală la numai 13 săptămâni după ce a dat naştere celui de-al doilea copil al său, Saint West. N-a fost prima apariţie de acest fel, dar se ştie că vedeta are nevoie de multă interacţiune pe Social Media ca să-şi păstreze contractele de publicitate la nivel ridicat. Şi funcţionează de fiecare dată. Nu are nevoie de explicaţii pentru astfel de apariţii, aşa că inclusiv textul care a însoţit fotografia respectivă a fost unul glumeţ.

Atunci când eşti gen: Nu am cu ce să mă îmbrac. LOL

Nici Lady Gaga nu este străină de apariţiile în costumul Evei. A apărut astfel pe coperta Vogue, dar nu s-a ferit să pozeze nici pentru propriul cont de Instagram, unele fotografii fiind realizate chiar în dormitorul ei. Şi cum îi stă bine unei vedete excentrice aşa cum este ea, n-a dat niciodată vreo explicaţie pentru alegerea de a se expune goală în public.

Citeşte şi: Viața lui Lady Gaga: trecutul pe care îl are mereu cu ea, durerile care îi trec doar atunci când se urcă pe scenă, dar și visurile care au făcut-o “Regina muzicii pop” – LIFE.ro

Brooke Shields a făcut furori în tinereţe, a decis să facă la fel şi când a trecut de această perioadă a vieţii ei. Actriţa a pozat complet dezbracată la vârsta de 55 de ani, iar peisajul în care a fost realizată fotografia trimite cu gândul la filmul care a făcut-o celebră, Laguna albastră. Mesajul ei a fost la fel de surprinzător pentru mulţi dintre fani pentru că poza a avut scopul de a atrage atenţia asupra Zilei Pământului şi nevoii de a-l proteja.

Arătaţi-vă iubirea pentru planeta noastră împărtăşindu-ne un loc de pe pământ pe care îl iubiţi.

Spui Sharon Stone şi te gândeşti la una dintre cele mai celebre scene din istoria cinematografiei mondiale. Dar actriţa nu s-a ferit de-a lungul anilor nici de pictorialele nud, mai ales după ce a trecut de 50 de ani. A pozat dezbrăcată pentru Harper`s Bazaar, topless pentru Paris Match și din nou goală pentru Vogue.

Am 50 de ani. Și ce dacă!

Prima ei apariție de acest gen a fost însă în anii `90, când a acceptat să pozeze pentru Playboy. Era privită ca o tocilară şi îşi dorea să fie remarcată şi ca o femeie sexy. Ce-i drept, de atunci, Sharon Stone a devenit un sex-simbol şi aşa a rămas şi acum, la 64 de ani.

Citeşte şi: Viața lui Sharon Stone. De la fetița inteligentă capabilă să intre la facultate la 15 ani, la concursul de Miss și până la instinctul primar al unui film de carieră – LIFE.ro

Cântăreaţa Demi Lovato şi-a încântat şi ea fanii cu fotografii nud. A ales să pozeze dezbrăcată, în cadă şi fără machiaj. Spune că ani de zile s-a luptat cu o percepţie nesănătoasă asupra propriului corp şi a suferit de tulburări de alimentaţie grave, aşa că încearcă să se folosească de propriul exemplu pentru a-i ajuta pe alţii să nu pice în aceeaşi capcană.

Mă simt cel mai sexy în cadă, fără machiaj, fără extensii, fără gene… goală. Doar eu, în cea mai pură formă a mea.

Foto: people.com

Ar fi fost şocant să nu o menţionăm pe Madonna când vorbim de vedete care au pozat nud. Cântăreaţa a devenit celebră şi pentru faptul că nu a încercat niciodată să se conformeze normelor sociale. În 1992 a lansat o carte numită, cum altfel, Sex, în care a folosit ilustraţii din arhiva personală catalogate de mulţi drept indecente. Anul trecut, la 62 de ani, a postat pe pagina de Instagram câteva fotografii în care, ce-i drept, nu este nud, dar apare doar în lenjerie intimă sau topless, cu părul acoperindu-i sânii.

Serena Williams a uimit pe toată lumea când a apărut goală în Vanity Fair. Era însărcinată în luna a şasea şi a recreat practic fotografia celebră din urmă cu mai bine de 25 de ani, a lui Demi Moore. Nu era însă prima oară când făcea asta. În 2009 s-a lăsat fotografiată nud pentru ESPN, iar cu 2 ani înainte, pentru Jane. Cea mai recentă apariţie de acest gen a jucătoarei de tenis este una topless, în cadrul campaniei I Touch Myself, un program dedicat conştientizării importanţei testării preventive pentru depistarea cancerului de sân.

Am vrut să fac asta pentru că e o problemă care afectează femei de toate culorile, din toată lumea. Diagnosticarea timpurie este cheia.

Foto: amemobook.com

Şi dacă tot am menţionat-o mai sus pe Demi Moore, nu puteam lăsa deoparte apariţiile ei în costumul Evei. Prima a fost în 1991, pe când era însărcinată în 7 luni, pe coperta aceleiaşi Vanity Fair. A pozat din nou dezbrăcată la 56 de ani pentru coperta revistei Harper`s Bazaar, unde a fost publicat un interviu complex despre problemele cu care s-a confruntat actriţa de-a lungul vieţii, printre care şi dependenţa de substanţe interzise. Scopul, a fost de această dată, promovarea cărţii acesteia, Inside Out.

Citeşte şi: Tragica poveste de viață a lui Demi Moore: de la violul regizat de mama sa, la abuzul de droguri și alcool și până la traumele lăsate de bărbații din viața ei – LIFE.ro
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO