Ce spune forma feței despre personalitatea ta? - LIFE.ro
Mergi la conținut

Ce spune forma feței despre personalitatea ta?

Ce spune forma feței despre personalitatea ta? Și care sunt cele 7 tipuri de forme? Dar mai ales, cum sunt personalitățile vedetelor judecând după forma feței lor?
Share this article

Se spune că dacă știi ce spune forma feței despre personalitatea ta, cheia comunicării este pe jumătate descifrată. Poți afla o mulțime de informații doar privind o persoană în față.

Comunicarea față în față este un instrument valoros pentru a cunoaște pe cineva și / sau pentru a decide cel mai bun mod de acțiune atunci când te confrunți cu o problemă legată de un partener sau o persoană dragă.

Conform artei antice chinezești a citirii feței, se pare că există un set consistent de caracteristici aparținând persoanelor care au anumite forme faciale.

Jean Haner, autorul cărții „Înțelepciunea feței tale”, crede că doar prin studierea feței, poți spune cum gândesc, simt și acționează oamenii.

Indiferent dacă forma feței tale este una ovală, dreptunghiulară, hexagonală, sau o combinație între toate acestea, cert este că, doar arătându-te la față, poți dezvălui lumii întregi o mulțime de secrete despre tine.

Ce spune forma feței despre personalitatea ta? Și care sunt cele 7 tipuri de forme?

  1. Fața în formă de inimă

Cate Blanchett este una dintre celebritățile care au o astfel de formă facială

Ce spune forma feței despre personalitatea ta
Cate Blanchett. Foto: Shutterstock

Ai o față în formă de inimă, dacă ai o frunte mare și fața se îngustează spre bărbie, formând un triunghi inversat. Oamenii cu chipuri în formă de inimă sunt gânditori inteligenți, profunzi, cărora le place să învețe lucruri noi cât mai des posibil.

Sunt foarte intuitivi, creativi și au o mare forță interioară. Sunt încăpățânați, insistenți și tind să aibă dificultăți financiare în perioadele dificile.

Citește și: Viața lui Cate Blanchett în 41 de situații dramatice

  1. Fața în formă de dreptunghi

Angelina Jolie este una dintre celebritățile cu o astfel de formă a feței

Ce spune forma feței despre personalitatea ta
Angelina Jolie. Foto: Shutterstock

Dacă ai o frunte puternică, o linie maxilară largă și o bărbie lată, ai o față în formă dreptunghiulară. Tu și cei ca tine prețuiți logica și sunteți gânditori și planificatori foarte buni.

De fapt, aveți tendința de a gândi excesiv lucrurile și de a vă interioriza emoțiile. Se spune că scapi de toată acea energie emoțională mergând mult la sală .

  1. Fața în formă de triunghi

Reese Whiterspoon este una dintre celebritățile cu față în formă de triunghi

Ce spune forma feței despre personalitatea ta
Reese Witherspoon. Foto: Shutterstock

Fața ta are formă de triunghi dacă este mai îngustă la frunte și are o linie a maxilarului mai proeminentă. Ești extrovertit, asertiv, social, iubești oamenii și îți place să fii conducător.

De asemenea, poți avea probleme de control al furiei și ești foarte nerăbdător. Însă abilitățile tale de lider te vor conduce către succes.

  1. Fața în formă de diamant

Jennifer Lopez este una dintre celebritățile cu față în formă de diamant

Ce spune forma feței despre personalitatea ta
Jennifer Lopez. Foto: Shutterstock

Oamenii cu fața în formă de diamant sunt adesea perfecționiști, sunt oameni încrezători și puternici, care sunt mari lideri.

Dar se pot enerva rapid și sunt adesea imprevizibili. Se pare că vor obține succesul mai târziu în viață, chiar dacă par să nu-și găsească ușor fericirea într-o relație.

Citește și: Viața amoroasă a actriței Jennifer Lopez: 3 mariaje eșuate, 5 logodne și 7 relații

  1. Fața în formă de pătrat

Rihanna are fața în formă de pătrat

Ce spune forma feței despre personalitatea ta
Rihanna. Foto: Shutterstock

Ai o formă pătrată a feței dacă linia frunții este asemănătoare cu cea a maxilarului. Oamenii cu fața pătrată sunt, de asemenea, cunoscuți sub numele de față de pământ, deoarece sunt cu picioarele pe pământ, buni în luarea deciziilor, de încredere și competitivi.

Nu sunt ușor influențați de alte persoane și au tendința de a fi uneori prea conservatori.

Citește și: Rihanna, latura mai puţin cunoscută a uneia dintre cele mai apreciate artiste. Cântăreaţa se implică activ în campanii sociale şi umanitare şi participă la proteste de stradă

  1. Fața cu formă rotundă

Emma Stone este una dintre celebritățile cu fața rotundă

Ce spune forma feței despre personalitatea ta
Emma Stone. Foto: Shutterstock

Oamenii cu fețe rotunde sunt de obicei generoși și se gândesc la ceilalți înainte de a se gândi la ei înșiși.

Acest lucru poate însemna că uneori ești suficient de atent cu limitele tale și dai mult mai mult decât primești în schimb. Fă un efort conștient pentru a-ți aminti că meriți aceeași dragoste și bunătate pe care o dai și să știi că ar trebui să fii tratat în consecință.

  1. Fața cu formă ovală

Lady Gaga are fața cu formă ovală

Ce spune forma feței despre personalitatea ta
Lady Gaga. Foto: Shutterstock

Unii oameni se referă la oval ca forma perfectă a feței și cu siguranță este cea mai versatilă atunci când vine vorba de coafuri.

Dacă ești o persoană cu fața de formă ovală, știi ce trebuie să spui și întotdeauna poți face pe cineva să se simtă bine și confortabil. Ai un IQ ridicat, ai multe idei și ești foarte diplomat.

Cu toate acestea, poți să te concentrezi prea mult pe a spune lucrurile corecte și să le spui oamenilor ceea ce crezi că vor să audă.

Citește și: Viața lui Lady Gaga: trecutul pe care îl are mereu cu ea, durerile care îi trec doar atunci când se urcă pe scenă, dar și visurile care au făcut-o “Regina muzicii pop”

Share this article

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora