fbpx

Căutare

Share this article

Pe covorul roșu sau pe ecran viața vedetelor ni se pare perfectă și nu ne-am imagina niciodată câtă durere se poate ascunde în spatele unui zâmbet afișat de dragul blițului aparatului de fotografiat.

Au conturile pline cu bani, proprietăți, faimă, atenție! și nimeni nu și-ar imagina că aceste 15 vedete au trecut prin tragedia pierderii unui copil.

Copiii sunt considerați a fi una dintre cele mai mari binecuvântări ale vieții și atunci când părinții pierd un copil, viețile lor sunt în cele din urmă spulberate. Indiferent dacă este în ochii publicului sau nu, niciun părinte nu vrea să trăiască vreodată o astfel de tragedie sfâșietoare. Cu toate acestea, atunci când copilul unei celebrități se stinge din viață, acoperirea media este covârșitoare, încercând să surprindă povestea și orice privire asupra celebrităților în timpul lor de doliu. Deși nu toate celebritățile au experimentat moartea unui copil în apogeul carierei lor, tragediile lor personale continuă să fie un subiect de discuție.

Îți propun să ai un șervețel la îndemână dacă vrei să citești acest articol despre acele vedete care au trecut prin tragedia pierderii unui copil.

Cel mai recent exemplu este al jucătorului de fotbal, Cristiano Ronaldo, al cărui fiu a murit la naștere.

Citește și: Cristiano Ronaldo, un plângăcios născut să devină campion

Mary Tyler Moore

Mary Tyler Moore nu a reușit să mai emoționeze lumea cu zâmbetul ei atunci când fiul ei de douăzeci și patru de ani s-a sinucis, în 1980. Fiul actriței, Richard Meeker, vorbea cu colegul său de cameră și se pare că se juca cu o pușcă când a tras, împușcându-se mortal în cap. Colegii de cameră ai lui Meeker au insistat că moartea fiului celebrității a fost un accident, deoarece părea să fie într-o dispoziție optimistă în aceeași seară în care și-a pierdut viața. În timp ce Meeker a fost fotografiată rar cu Moore, cei doi erau apropiați și s-a zvonit că actrița și-a ținut intenționat singurul fiu departe de ochii publicului. În calitate de manager pentru CBS, Meeker părea să nu prezinte semne de depresie, un stigmat emoțional care afectează adesea copiii cu părinți celebri. Pentru că era îngrijorat de rata criminalității în cartierul în care locuia, Meeker deținea permis de armă și pușca ce i-a luat viața în mod tragic.

Vedete care au trecut prin tragedia pierderii unui copil

Vedete care au trecut prin tragedia pierderii unui copil: Bill Cosby

În ciuda faptului că este cunoscut pentru rolul unui om de familie la televizor, portretul în viața reală a paternității lui Bill Cosby a suferit o lovitură devastatoare când fiul său a fost ucis, în ianuarie 1997. Ennis Cosby a fost împușcat brutal după ce și-a vizitat prietenii în Los Angeles. În drum spre casă, singurul fiu al actorului a făcut pană de cauciuc și s-a oprit să o repare cu ajutorul prietenei sale, Stephanie Crane, când a fost împușcat și ucis. În urma distrugerii sufletelor pierdute, soții Cosby au primit o revărsare de dragoste din partea publicului și mulți au lăsat flori în locul în care a avut loc crima. În cinstea memoriei sale, familia îndoliată a format Fundația Ennis William Cosby pentru a pune la dispoziția tinerilor programele de dizabilități de învățare, deoarece fiul actorului era absolvent al Universității Columbia și-a obținut doctoratul în educație specială. La scurt timp după moartea sa, ucigașul lui Cosby, Mihail Markhasev, a fost găsit în cele din urmă vinovat de uciderea tânărului de douăzeci și șapte de ani și a primit o condamnare pe viață, plus un deceniu suplimentar de închisoare.

Vedete care au trecut prin tragedia pierderii unui copil

Anna Nicole Smith

Anna Nicole Smith a întors toate privirile cu corpul ei voluptuos ca model Playboy, actriță și moderatoare TV în emisiunea ei, The Anna Nicole Show. În timp ce a primit atenție pentru cariera ei, dar și pentru faptul că a cerut un test de paternitate tatălui fiicei ei, totul a deraiat când copilul ei cel mai mare, Daniel Wayne Smith, a murit. La doar trei zile după nașterea surorii sale vitrege, Dannielynn, Smith a murit în camera de spital a mamei sale, din Bahamas. Moartea sa din 2006 a luat cu asalt mass-media, deoarece s-a raportat că a luat o supradoză accidental, rapoartele toxicologice arătând metadonă și alte medicamente amestecate în sistemul său. Anna Nicole Smith, a fost de-a dreptul devastată de moartea singurului ei fiu, a refuzat să-l părăsească. Din păcate, la doar cinci luni după moartea subită a fiului ei, Smith a cedat unei supradoze de medicamente prescrise într-o cameră de hotel din Hollywood, Florida.

Vedete care au trecut prin tragedia pierderii unui copil

Vedete care au trecut prin tragedia pierderii unui copil: Mia Farrow

Actrița Mia Farrow are un CV impresionant, cu filme infame și relații de mare profil, dar a fost recunoscută și pentru dragostea și devotamentul pe care le are față de copii. Fiind o mamă a 14 copii la un moment dat în viața ei, tânăra de șaptezeci și unu de ani a experimentat durerea pe care nicio mamă nu își dorește să o simtă de mai multe ori. Fosta actriță a născut trei băieți cu cel de-al doilea soț al ei, Andre Previn și un fiu cu fostul ei partener, Woody Allen. În timp ce Farrow are patru copii biologici, activista a avut o pasiune pentru adoptarea copiilor pe care să-i iubească și să-i hrănească ca pe ai ei și, din păcate, a îndurat moartea a trei dintre copiii ei adoptați. Prima ei pierdere a avut loc în 2000, când fiica ei, pe care a adoptat-o ​​din Vietnam, a murit din cauza unei afecțiuni cardiace la doar nouăsprezece ani. Farrow și-a pierdut mai târziu o altă fiică, Lark, în 2008, când a murit dintr-o cauză necunoscută. Și în septembrie 2016, mama a cunoscut cea mai recentă pierdere când fiul ei, Thaddeus a fost găsit mort în mașina lui.

Vedete care au trecut prin tragedia pierderii unui copil

O.J. Simpson

Înainte de a fi judecat pentru implicarea sa în cazul uciderii brutale a fostei sale soții, O.J. Simpson a experimentat durerea pierderii unei persoane dragi. Înainte de furtuna media care a izbucnit în jurul crimelor sale, Simpson a fost căsătorit cu prima sa soție, Marguerite Whitley, cu care a avut trei copii. Cu toate acestea, fiica sa cea mai mică, Aaren Simpson, a murit înecându-se accidental, în 1979. Cu doar o lună înainte de a doua aniversare, o zi plină de distracție petrecută la piscina de acasă a familiei Simpson s-a transformat în tragedie. Fostul star de fotbal și iubita lui din liceu nu au putut rezista durerii pe care le-a adus-o pierderea sfâșietoare a fiicei lor. În același an, durerea lor i-a determinat în cele din urmă să renunțe la relația lor, după doisprezece ani de căsnicie.

Vedete care au trecut prin tragedia pierderii unui copil

Vedete care au trecut prin tragedia pierderii unui copil: Dr. Dre

Rapperul Dr. Dre, este numele cel mai important al acestei industrii muzicale, fiind omul care a lansat cei mai mulți artiști. Dar, în timp ce cariera sa urca spre vârful gloriei, moartea fiului său părea să-i umbrească toată viața. La doar douăzeci de ani, Andre Young Jr. a fost găsit mort în patul său, de mama sa, după ce a petrecut o noapte cu prietenii. Din rezultatele testului toxicologic s-a ajuns la concluzia că fiul producătorului a murit în urma unei supradoze de heroină și morfină. În urma veștii morții fiului său, Dr.Dre a lansat o declarație oficială către public prin intermediul managerului său: „Dr. Dre deplânge pierderea fiului său, Andre Young Jr. Vă rugăm să respectați durerea și intimitatea familiei sale în acest moment.” Andre Jr. a fost al treilea copil din cei șase copii ai lui Dr. Dre, pe care îi are cu cinci femei diferite.

Vedete care au trecut prin tragedia pierderii unui copil

Keanu Reeves

Actorul canadian a avut parte de mult succes în cariera sa în perioada petrecută la Hollywood, dar durerea pe care a trăit-o Keanu Reeves este mai deprimantă decât orice film de dramă premiat. Primul gust de amărăciune a avut loc în 2000, când iubita lui Reeves, Jennifer Syme, și-a născut fiica moartă, după o sarcină de opt luni. Moartea fiicei lor, Ava Archer Syme-Reeves, a fost o lovitură grea pentru relația lor și cuplul a renunțat în cele din urmă la doar câteva săptămâni după naștere. Syme a suferit o depresie severă în urma morții lui Ava și un an mai târziu a murit într-un accident de mașină, pare-se provocat intenționat. După ce și-a pierdut atât fiica, cât și pe mama copilului său, Reeves a dus o viață singuratică. Până acum când pare că soarele a răsărit iar pe strada lui și urmează să se căsătorească.

Vedete care au trecut prin tragedia pierderii unui copil

Vedete care au trecut prin tragedia pierderii unui copil: Eric Clapton

În timp ce muzicianul Eric Clapton a îndurat multe provocări în cariera sa profesională, rolul său de tată a suferit o lovitură devastatoare când fiul său mic a murit. Fiul chitaristului a căzut de la o fereastră deschisă a unui apartament din Manhattan și a murit. Băiatul de patru ani purta papuci și pijamale roșii asortate când a avut loc tragicul incident. S-a raportat că ferestrele mari erau deschise după ce au fost curățate de menajeră și că Connor a alergat spre ferestrele nesupravegheate. Devastat de pierderea fiului său, artistul a apelat la muzică pentru a face față morții. Prin pasiunea sa, Clapton a fost inspirat să scrie cântecul său ascultat de milioane de ori, „Tears in Heaven”. După moartea băiețelului său, cântărețul a devenit tatăl a trei fiice, Julie Rose, Ella May și Sophie Belle, dăruite de a doua sa soție, Melia McEnery.

Sylvester Stallone

După ce și-a făcut un debut impresionant în actorie alături de tatăl său, Sylvester Stallone, în Rocky V, jucând rolul fiului său de pe ecran, a fost evident că tânărul Stallone avea mari promisiuni în țara Hollywood-ului. După apariția sa în faimoasa franciză de film, cariera lui Sage Stallone în industria filmului a început să aibă o curbă ascendentă. De-a lungul timpului petrecut în industria divertismentului, Stallone a lucrat în fața și în spatele camerei. În ciuda succesului pe care l-a găsit la începutul vieții sale, el a murit, din păcate, la vârsta de treizeci și șase de ani. Actorul devenit regizor, a fost găsit mort în casa lui, în 2012. Multe rapoarte timpurii au presupus că Stallone s-ar fi sinucis după ce s-a spus că nu s-a auzit nimic de el în ultimele patru zile și au fost găsite flacoane goale de medicamente eliberate pe bază de rețetă. Cu toate acestea, a fost confirmat ulterior de Biroul legist din Los Angeles că fiul actorului a murit de o boală arterială coronariană, care i-a provocat un atac de cord.

Vedete care au trecut prin tragedia pierderii unui copil

Vedete care au trecut prin tragedia pierderii unui copil: Prince

Chiar dacă Prince pare că a dus o viață plină de culoare, a experimentat întunericul după moartea fiului său, Ahmir. În octombrie 1996, cântărețul și soția sa, Mayte Garcia-Nelson, au îndurat moartea fiului lor la doar o săptămână după ce acesta s-a născut. S-a ajuns la concluzia că copilul lui Prince a murit din cauza sindromului Pfeiffer, o anomalie care afectează structura scheletică a corpului uman. Fără a dezvălui nicio informație publicului, cântărețul și soția sa și-au incinerat copilul și au completat un certificat de deces discret cu informații incorecte pentru a păstra pierderea lor cât mai privată posibil. După moartea lui Ahmir, cuplul cândva fericit a suferit un avort spontan, s-a separat și mai târziu a divorțat. Din păcate, după ce Prince a murit, Garcia a discutat pe scurt despre pierderea fiului lor la memorialul Prince. Garcia a devenit în cele din urmă mamă când și-a adoptat fiica, Gia, în 2013.

Vedete care au trecut prin tragedia pierderii unui copil

Joe Biden

Înainte de a descoperi succesul politic și de a deveni președinte al Statelor Unite, Joe Biden a îndurat o încercare emoțională în cadrul familiei sale. În noiembrie 1972, prima soție a lui Biden, Neilia, și cei trei copii ai lor au fost implicați într-un accident de mașină mortal. Accidentul a avut loc la doar șase săptămâni după ce Biden și-a câștigat locul în Senat pentru statul Delaware. O excursie nevinovată la cumpărături de Crăciun a devenit tragică când Biden a pierdut-o în cele din urmă pe Neilia și pe fiica lor de treisprezece luni, Naomi. Pe lângă moartea soției și a fiicei sale, fiii lui Biden, Beau și Hunter, au petrecut câteva luni în spital. Biden a reușit să găsească în cele din urmă lumina de la capătul tunelului în viața sa amoroasă, când s-a căsătorit cu actuala sa soție, Jill. Cu toate acestea, Biden a suferit pierderea unui alt copil când fiul său Beau, a murit de cancer la creier, în mai 2015.

Vedete care au trecut prin tragedia pierderii unui copil

Vedete care au trecut prin tragedia pierderii unui copil: Mike Tyson

Cunoscutul campion de box la categoria grea, Mike Tyson, a avut o carieră desăvârșită în ring, dar viața sa personală a fost traumatizată după moartea tinerei sale fiice. În 2009, fiica lui Tyson, Exodus, în vârstă de 4 ani, a suferit o moarte devastatoare. Fiica fostului boxer a fost sugrumată de un cordon conectat la o bandă de alergare și a fost găsită de fratele ei, în vârstă de 7 ani. În timp ce banda de alergare se presupunea că nu funcționează atunci când a avut loc incidentul, s-a ajuns la concluzia că moartea ei a fost rezultatul jocului cu corzile. Deși mama lui Exodus i-a acordat primul ajutor după ce a alertat autoritățile, tânăra avea nevoie disperată de sprijin pentru viață. Într-o apariție din 2011 la emisiunea lui Ellen DeGeneres, Tyson a vorbit despre moartea fiicei sale și a discutat despre modul în care l-a forțat să-și curețe viața și să trăiască un stil de viață sobru.

Vedete care au trecut prin tragedia pierderii unui copil

Marie Osmond

Moartea fiului lui Marie Osmond este doar un alt exemplu că, oricât de mulți bani și faimă ai avea, tragedia nu neapărat te ocolește. La doar 18 ani, fiul lui Osmond, Michael, s-a sinucis sărind de la etajul opt al blocului său din Los Angeles. Moartea lui a fost un șoc total pentru Osmond și familia ei, în ciuda istoricului său de depresie. În biletul de sinucidere pe care l-a lăsat în urmă, s-a făcut aluzie că Michael se simțea singur și nu se putea integra niciodată cu oamenii de vârsta lui. La doar șaisprezece ani, tânărul a fost internat într-o unitate de dezintoxicare dintr-un motiv nedezvăluit.

Vedete care au trecut prin tragedia pierderii unui copil

Vedete care au trecut prin tragedia pierderii unui copil: Bobby Brown

După ce și-a pierdut prima soție, Whitney Houston, în urma morții ei tragice, Bobby Brown a suferit o altă pierdere. La doar trei ani de la moartea mamei ei, Bobbi Kristina Brown a fost găsită în moartă în cadă, în ianuarie 2015. Ea a intrat într-o comă indusă medical, unde s-a confirmat că este în moarte cerebrală și că se bazează pe suport pentru viață. În tot acest timp, starea ei a devenit o frenezie mediatică, deoarece mulți doreau răspunsuri la starea devastatoare a tinerei. După luni de zile petrecute la aparate și fără alte opțiuni medicale pentru a-și reveni la viață, tânăra în vârstă de douăzeci și doi de ani a murit în cele din urmă, în iulie 2015. La un an după moartea ei, dosarele medicale și dosarele de investigație ale poliției au concluzionat că amestecul de droguri, medicamente pe bază de prescripție medicală și alcool a fost cauza principală a morții.

Vedete care au trecut prin tragedia pierderii unui copil

John Travolta și Kelly Preston

John Travolta și soția sa Kelly Preston au avut un mare succes în cariera lor de actori, dar viața lor perfectă a fost distrusă când fiul lor, Jett, în vârstă de șaisprezece ani, a murit. În timp ce se bucura de o vacanță în Bahamas, în 2009, fiul actorilor s-a lovit cu capul într-o cadă și a murit. Când era mai tânăr, Jett a fost diagnosticat cu boala Kawasaki, care poate produce adesea inflamație a arterelor, iar istoria sa problematică cu convulsiile a jucat un rol în moartea lui. În ciuda faptului că era scientolog și a protestat public împotriva medicamentelor, Jett lua un medicament anticonvulsiv, Depakote, pentru a-l ajuta să-și atenueze frecventele convulsii. Dar, pentru că lua deja de câțiva ani de zile aceste medicamente, ele și-au pierdut în cele din urmă eficacitatea. De la moartea sa în urmă cu aproape opt ani, părinții celebrității abia vorbesc despre fiul lor răposat presei.

Vedete care au trecut prin tragedia pierderii unui copil

Fotografiile din acest articol ne-au fost furnizate de Depositphotos.com

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO