Începutul sfârșitului unei cariere de succes. Sau cum Shawn Mendes și-a anulat turneul din cauza problemelor psihice, dar și alte exemple de celebrități care și-au ruinat cariera într-o secundă - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Cântărețul pop Shawn Mendes și-a anulat restul turneului, la câteva săptămâni după ce a amânat concertele pentru a acorda mai multă atenție îngrijirii sănătății sale mintale.

Nominalizatul la Grammy „nu era complet pregătit pentru încărcătura pe care urma să o primească pe drum” și a decis să anuleze turneul după ce s-a consultat cu „un grup incredibil de profesioniști din domeniul sănătății”, a spus el fanilor într-o declarație distribuită pe conturile sale de socializare.

Citește și: Cuplul anului s-a despărțit. De ce s-a destrămat relația dintre Camila Cabello și Shawn Mendez?

„Am început acest turneu încântat să mă întorc în sfârșit să cânt live după o pauză lungă din cauza pandemiei, dar realitatea este că nu eram deloc pregătit pentru cât de dificile ar fi devenit turneele după această perioadă”, a spus el. „A devenit foarte clar că trebuie să îmi iau timpul necesar pe care nu mi l-am luat niciodată personal, să mă întremez și să mă întorc mai puternic.”

Shawn Mendes a susținut deja o serie de spectacole, apărând în Sacramento, California, precum și în orașe din Canada. Dar, după prima serie de spectacole, Mendes le-a spus fanilor la începutul acestei luni într-o postare acum ștearsă că își ia o pauză de la turneu pentru a se ocupa de problemele de sănătate mintală.

Cu ce probleme se confruntă Shawn Mendes?

Artistul născut în Canada, a fost transparent cu fanii săi cu privire la provocările sale de sănătate. În aprilie, el a postat pe Twitter o captură de ecran cu o notă pentru iPhone pe care a scris-o și care spunea că adesea „simt că fie zboară, fie se îneacă”.

„Uneori chiar nu-mi pasă ce cred oamenii și mă simt liber”, a scris el. „De cele mai multe ori este totuși o luptă”

Mendes și-a anunțat despărțirea de cântăreața și partenera de duet a melodiei „Señorita”, Camila Cabello în noiembrie. La câteva luni după despărțirea lor, Mendes a spus pentru „Morning Mashup” de la SiriusXM că „își dă sieși mult timp” pentru a se vindeca de separare. De asemenea, el le-a spus urmăritorilor de pe Instagram, în martie, că se simte singur după despărțirea de Camila Cabello.

„Pe cine sun când sunt într-un atac de panică?” a spus el într-un videoclip postat pe Instagram. „Acum simt că, în sfârșit, sunt de fapt pe cont propriu și urăsc asta.”

Sex, Drogs and Alcohol: Alte celebrități care au fost pe punctul de a-și rata cariera

Cel mai mare secret păstrat la Hollywood este acela că celebritatea vine cu un preț. O celebritate poate apărea peste noapte, se poate bucura de toată popularitatea și în numai câteva ore poate fi uitată din cauză că a fost implicată în scandaluri despre sex, droguri și abuz de alcool.

Iată alte celebrități care au fost pe punctul de a-și rata cariera din cauza problemelor psihice, a abuzului de droguri și alcool și a scandalurilor sexuale în care au fost implicate:

Michael Jackson

Michael Jackson a fost ani de zile cel mai mare nume din muzica pop din întreaga lume. Din nu se știe ce motiv însă, vedeta a adoptat un stil de viață înstrăinat de-a lungul timpului. Cu multiple operații estetice, dragostea de a petrece timpul cu copiii, abuzul de medicamente eliberate pe bază de rețetă și un obicei de cumpărături scăpat de sub control, viața vedetei s-a destrămat treptat. A fost căsătorit de două ori și ambele căsătorii au fost nefericite și de scurtă durată. În 2003, reputația și numele lui au fost pătate, după lansarea unui film documentar. Filmul a dezvăluit cele mai scandaloase detalii ale vieții sale, inclusiv aranjamentele de dormit cu un băiat tânăr. După ancheta penală, Jackson a fost arestat. În timpul numeroaselor cauze în justiție, Jackson și-a pierdut averea și nu a putut acoperi nici măcar acuzațiile de bază.

Shawn Mendes

Citește și: “Leaving Neverland” sau cum se poate destrăma un mit: Michael Jackson vs. amintirile dureroase a doi tineri care îl acuză de abuzuri sexuale

Britney Spears

Britney Spears este unul dintre acei rari oameni talentați care sunt capabili să devină vedete în copilărie și apoi să facă transformarea popularității în viața de adult. Britney și-a început cariera la vârsta de 11 ani, când a fost aleasă pentru The New Mickey Mouse Club alături de alte vedete precum Justin Timberlake și Christina Aguilera. După spectacol s-a concentrat pe cariera ei solo și a lansat primul single în 1998. După ce a devenit o senzație mondială în muzica pop, și-a lăsat cumva viața să se relaxeze.

Citește și: Povestea tragică de viață a lui Britney Spears. De la traumele din copilărie, la ratarea vieții amoroase și până la controlul total din partea tatălui ei

În 2004, reputația și numele ei au fost distruse din cauza unei căsătorii ciudate de 2 zile cu Jason Alexander și a următoarei aventuri scandaloase cu dansatorul ei. Mai târziu în acel an, s-a căsătorit cu el și a dat naștere primului ei fiu. Dar căsătoria lor nu a durat mult și după nașterea celui de-al doilea fiu, au început procedurile de divorț. Britney a fost recunoscută ca fiind bolnavă mintal, iar fostul ei soț a primit custodia completă asupra copiilor lor. În mai multe cazuri, a fost fotografiată de paparazzi beată în public. Britney nu și-a lăsat cariera să se prăbușească, totuși. S-a prins la timp. Astăzi, ea a revenit excelent.

Shawn Mendes

Tiger Woods

Până în noiembrie 2009, pentru lumea întreagă Tiger Woods a fost modelul perfect. Era cel mai talentat jucător de golf din lume, era curat (fără dependențe de alcool și droguri) și un bărbat de familie. Viața vedetei s-a destrămat, totuși, într-un mod spectaculos, când ziarele tabloide în 2009 au lansat tot felul de dovezi ale relațiilor sale extraconjugale repetate.

Citește și: Controversata viață a lui Tiger Woods: De la titlul de cel mai tânăr campion de golf și până la arestul poliției

Cu reputația distrusă, mulți dintre cei mai mari sponsori comerciali ai săi și-au retras sprijinul. Soția sa a divorțat și ea de el și a obținut custodia completă a copiilor lor. A decis să se retragă temporar din golf și să intre în terapie. De atunci, a făcut pași importanți pentru a reveni. În 2013, Woods a făcut o declarație despre relația sa cu o schioare profesionistă, Lindcey Vonn. Au fost prieteni apropiați de mult timp, dar în ultimele luni relația lor s-a transformat în ceva mai mult.

Shawn Mendes

Mel Gibson

Fanii l-au găsit întotdeauna pe Mel Gibson irezistibil, iar asta părea să pună o amprentă de neșters în lumea filmului. Totuși, în spatele frontului său profesional, Mel Gibson a avut întotdeauna o problemă uriașă cu băutura. Gibson a recunoscut că a început să bea când era adolescent. Încă din 1996, a fost implicat în mod repetat în incidente de conducere în stare de ebrietate, violență domestică și discurs instigator la ură. A divorțat de prima sa soție după 26 de ani de căsnicie. Dar după ce s-a despărțit de pianista rusă, Oksana Grigorieva, viața și cariera lui s-au destrămat cu adevărat. Luând lovituri repetate în reputația sa, Gibson a fost în declin din punct de vedere profesional. A fost condamnat la 16 ore de muncă în folosul comunității, perioadă de încercare și a primit numeroase amenzi. În consecință, colegii lui i-au întors spatele și el a pierdut contractul cu William Morris Endeavour Entertainment.

Shawn Mendes

Macaulay Culkin

Odată ce Macaulay Culkin termina de filmat Home Alone și The Good Son, cariera sa s-a epuizat. Nici el nu părea să încerce să o readucă înapoi. S-a căsătorit la 17 ani, s-a drogat și a jucat doar ocazional. A fost foarte influențat de problemele juridice ale părinților săi care nu au fost niciodată căsătoriți. Când relația lor s-a prăbușit definitiv, au început să se certe pentru custodia copiilor lor și averea lui Culkin.

Citește și: Macaulay Culkin sau Kevin din “Singur acasă”: Povestea celui mai faimos copil de pe planetă

Shawn Mendes

La vârsta de 16 ani, Macaulay Culkin a făcut o declarație că nu va accepta niciun rol până când părinții săi nu vor soluționa conflictul. Acesta a fost un moment crucial în cariera lui, deoarece nu a mai jucat în niciun film de succes de atunci. Nici viața lui personală nu a avut succes. Prima sa căsătorie s-a prăbușit în doi ani și relația sa de lungă durată cu Mila Kunis a rămas fără nimic. Deși Culkin este incredibil de talentat, pur și simplu nu părea să aibă autocontrolul de care are nevoie pentru a face ceva din el.


Fotografiile din acest articol ne-au fost furnizate de Depositphotos.com

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO