Mirela Retegan lansează cartea „Astăzi este despre astăzi”
Mirela Retegan îşi lansează cartea „Astăzi este despre astăzi”, pe 24 aprilie, de la ora 18:00, la Cărtureşti Carusel. Volumul, publicat la Curtea Veche Publishing, este un îndemn la fericire şi o lecţie despre arta de a trăi prezentul. Cunoscuta fondatoare a fenomenului Zurli, are o fascinantă poveste de viaţă, aşa cum aţi putut citi şi în interviul life.ro. Prin această carte, Mirela Retegan, ne îmbie prin fiecare pagină să rămânem în prezent. Fie că e vorba de viaţa de zi cu zi, de carieră, de libertate, de iubire sau de visurile noastre, trebuie să căutăm mereu partea frumoasă a lucrurilor şi să înlocuim aşteptarea printr-un pas făcut înainte.
Prietenoase şi amuzante, dar atât de sincere, confesiunile sale despre copii, iubire şi credinţă, ca şi cele despre fericire, prieteni şi cotidian sunt semnul unui respect profund pentru viaţă şi pentru oameni. Concluzia acestei cărţi? Viaţa noastră e despre noi înşine şi nu trebuie să o lăsăm să ne scape printre degete. „Astăzi este despre astăzi” este un volum de gânduri şi provocări, o carte despre prezent şi priorităţi. A se citi cu mintea şi cu inima deschise.
Participanţii la eveniment vor fi aşteptaţi cu surprize. Alături de autoare vor povesti despre carte directoarea editurii, Irén Arsene Máté, şi psihoterapeutul Gáspár György. Oficiile de gazdă vor fi făcute de Miruna Meiroşu, PR Manager Curtea Veche Publishing.
„Lasă‑l pe ieri în spate cu toate emoţiile neplăcute. Ia‑le doar pe cele care ţi‑au făcut bine şi alege să priveşti Partea Bună din tot ce ţi s‑a întâmplat. Fii tu Partea Bună din viaţa ta şi a celor pe care îi întâlneşti. Pentru ieri e prea târziu, pentru mâine e prea devreme. Astăzi se întâmplă doar astăzi. Astăzi e despre astăzi.” (Mirela Retegan)
Cartea „Astăzi este despre astăzi” este disponibilă pe curteaveche.ro şi în librăriile din toată ţara la preţul de 29 lei.
Citiţi şi:
Fetiţa Zurli (1): Mesaj pentru toţi copiii şi pentru copilul din noi
Fetiţa Zurli (2): „Mă întristează când oamenii mari nu se joacă cu copiii lor”
Fetiţa Zurli (3): Trei reguli de aur