Iată o experienţă cu adevărat inedită: să iei masa la 50 de metri deasupra Bucureştiului. Din faţa Atheneului Român, mai exact din parcarea de vizavi de Palatul Regal, o platformă specială pregătită şi adaptată pentru a te simţi minunat, exact ca la restaurant, te ridică sus, sus de tot, de acolo de unde până şi Bucureştiul pare un oraş frumos. Şi nimic nu e mai spectaculos decât să faci o decalarţie de dragoste, acolo, sus, sau să-ţi începi chiar ziua de azi cu o şampanie servită tot acolo, de unde nici păsările nu-ţi ciugulesc din farfurie. Şi de această dată, partenerul fine dining al evenimentului „Bucharest In The Sky” este Athénée Palace Hilton Bucureşti, care asigură meniurile de excepţie.
„Împreună cu Chef Franz Conde, Executive Chef al Athénée Palace Hilton, şi Chef Marco Magri, Executive Chef al restaurantului italienesc Roberto’s, suntem nerăbdători să le oferim şi anul acesta oaspeţilor «trăirea» Bucharest in the Sky. De fiecare dată ne dorim să fim inovatori şi să depăşim aşteptările, de aceea îi invităm pe bucureşteni, şi nu numai, să fie alături de noi şi de stele, pentru a surprinde împreună gusturi încărcate de măiestria Chef-ilor noştri”, spune Freek Valk, Directorul de Operaţiuni Athenee Palace Hilton.
Iată programul zilei de azi:
Ora 10:30 – 11:15 Breakfast In The Sky
Ora 15.00 – 15.30 Cocktail In The Sky
Ora 16:00 – 16:30 Cocktail In The Sky
Ora 17:00 – 17.45 Bucureştiul Interbelic
Ora 19:00 – 20:15 Dinner In The Sky
Ora 21:30 – 22.45 Dinner In The Sky
Preţurile „Dinner In The Sky” sunt următoarele:
Breakfast In The Sky – 400lei/persoană
Cocktail In The Sky – 150 lei/persoană.
Bucureştiul Interbelic – 450 lei/persoană
Dinner In The Sky – 750 lei/persoană