Gala Horeca „După 20 de ani” este evenimentul care a emoţionat de curând câteva sute de oameni din industria HoReCa. Evenimentul a avut loc la Teatrul Naţional din Bucureşti, în prezenţa a peste 300 de invitaţi. Au participat la eveniment reprezentanţi ai peste 50 de companii, importatori, distribuitori, restaurante, hoteluri, precum şi peste 100 de clienţi finali, consumatori de servicii HoReCa. A fost o seară specială, cu poveşti nespuse şi multe emoţii, 20 de nominalizări şi premianţi, precum şi 4 premii speciale. Gala a fost găzduită cu umor şi bună dispoziţie de Virgil Ianţu, alături de Simona Mardale, Director de Marketing şi Vânzări LILIAC, iniţiatoarea conceptului. Iată câţiva dintre cei care au primit premii:
VINURI/OAMENI
1. Creatorul celui mai vechi brand de vin dedicat HORECA – acordat domnului Guy de Poix, in memoriam. Premiul a fost ridicat de oenologul Aurel Rotărescu.
2. Cel mai vechi OENOLOG, angajat al unei singure crame – Ioan Buia
3. Primul fondator al unui lanţ de magazine specializate de vin – Cătălin Păduraru
4. Cel mai vechi formator de opinie din industria vinului – Laurenţiu Achim
5. Cel mai vechi jurnalist din industria vinului – Cezar Ioan
6. Cea mai mare investiţie privată în industria vinului – Claudiu Necşulescu
HOTELURI
1. Cel mai mare lanţ hotelier cu capital autohton – Phoenicia Hotels & Resorts
2. Cel mai bun hotel-concept cu capital romanesc – Hotel Privo
3. Simbolul industriei hoteliere din Bucureşti – Intercontinental
RESTAURANTE
1. Cel mai vechi şi popular restaurant din Bucureşti (acelaşi loc/specific/proprietar) – White Horse
2. Cel mai vechi şi popular restaurant de pe litoral – Irish Pub, Constanţa
3. Cel mai vechi şi popular restaurant din zona montană – Coliba Haiducilor, Braşov
4. Cea mai veche companie de catering (acelaşi proprietar) – Privileg Catering
5. Cel mai vechi ospătar angajat în acelaşi loc – Ion Botescu, Caru’ cu Bere
6. Cel mai vechi Chef expat – Antonio Passarelli
7. Premiul pentru excelenţă în actul artistic în restaurantele din Bucureşti – Valentin Albeşteanu, Caru’ cu Bere.
Premiile special au fost:
1. Premiul Zona ECO by Green Group – Social 1/Stadio
2. Premiul pentru activitatea de educaţie şi formare în HORECA – Joseph Hadad
3. Premiul pentru inovaţie şi reinterpretare în HORECA – Social 1/Stadio
4. Premiul pentru popularitate în HORECA – Carmen Savu
Veterani ai industriei au fost aplaudaţi la scenă deschisă, gala fiind presărată cu multe momente speciale, amintiri, poveşti de viaţă veritabile, precum şi 2 momente muzicale la pian şi vioară asigurate de şcoala de muzică Boem Club. Gala HORECA „După 20 de ani”, organizată de Asociaţia ARMSA (Asociaţia Română pentru Sprijinirea Mediului de Afaceri) şi susţinută de Crama LILIAC şi Bilancia, a avut ca scop recunoaşterea unor oameni speciali care au pus bazele industriei şi care şi-au construit o carieră în acest domeniu, mizând pe profesionalism, calitatea serviciilor, integritate, longevitate şi etica în relaţia cu clienţii.