După mulți ani de lucrat în corporații, s-a întors la sat, renovând casa părinților. Aura (Cotton Therapy): „Viața poate fi frumoasă sau complicată indiferent de unde locuiești. Noi am ajuns să ne trăim visul de a trăi la țară, să avem grădina, să ne plimbam pe munți” - LIFE.ro
Prima pagină » După mulți ani de lucrat în corporații, s-a întors la sat, renovând casa părinților. Aura (Cotton Therapy): „Viața poate fi frumoasă sau complicată indiferent de unde locuiești. Noi am ajuns să ne trăim visul de a trăi la țară, să avem grădina, să ne plimbam pe munți”
După mulți ani de lucrat în corporații, s-a întors la sat, renovând casa părinților. Aura (Cotton Therapy): „Viața poate fi frumoasă sau complicată indiferent de unde locuiești. Noi am ajuns să ne trăim visul de a trăi la țară, să avem grădina, să ne plimbam pe munți”
După mulți ani de lucrat în corporație, Aura a ales libertatea și a început o poveste despre frumos numită Cotton Therapy. Spune că uneori este curajoasă, așa că momentul schimbării a venit în viața ei, iar ea a ales să se rupă de siguranța vieții corporatiste și să se întoarcă în natură, la sat. Împreună cu Mircea, soțul său și cu Radu, copilul lor, s-au mutat la Slon, renovând casa părinților săi.
Astăzi, casa în care locuiesc este și locul în care se găsește atelierul micuț de croitorie unde se imaginează și se cos așternuturi de pat, pijamale, seturi de masă și jucării din bumbac de cea mai bună calitate. O mică afacere la care lucrează Aura împreună cu patru croitorese pricepute din sat – Cami, Mimi, Florica și Eugenia.
Dar cum îți găsești curajul să mergi către libertate când viața te învață mereu să o iei pe drumul siguranței? Cum arată o viață la sat, după mulți ani în care agitația Bucureștiului ți-a fost normă? Și cum ajungi să te regăsești în natură, plimbări pe munte și un vis care se referă la accesul la educație în mediul rural?
Aura (Cotton Therapy): „În ultimii câțiva ani din viața mea de corporatist, când în pauzele dintre ședințe și prezentări visam la un altfel de stil de viață”
Aura, povestește-ne puțin despre tine… și despre aventura Cotton Therapy
Îmi place libertatea, sunt curajoasă câteodată, zâmbesc des, fac terapie, îmi place să învăț de la oricine și din orice experiență, mă regăsesc în natură și în plimbările lungi și nu știu să merg cu bicicleta. Sunt mamă, soție, antreprenor, ONG-istă.
Iar povestea Cotton Therapy a crescut lent în ultimii câțiva ani din viața mea de corporatist, când în pauzele dintre ședințe și prezentări visam la un altfel de stil de viață. Un stil de viață care să îmi dea libertate creativă, să mă facă să am timp pentru lucrurile importante din viața mea și să îmi ofere acel sentiment de slowdown. Iar din toată această visare cu ochii deschiși, în urmă cu 4 ani, a prins viață Cotton Therapy.
Cum s-a născut povestea acestui atelier micuț de croitorie unde faceți așternuturi de pat, pijamale, seturi de masă și jucării din bumbac de cea mai bună calitate?
Mi-am dorit un business care să crească organic, să fie făcut din pasiune (eu sunt super pasionată de așternuturi de pat, materiale naturale și design), iar la o discuție la cafea cu mama am zis cum ar fi dacă aș începe un business pe zona această. Așa că am schițat un mic business plan, am fost cu mama în sat și am vorbit cu două doamne croitorese pe care le cunoștea ea – le-am spus povestea și au fost de acord să înceapă alături de mine această aventură.
Știam că business-ul va avea șanse să crească doar dacă mergem în zona de online, iar întâmplător, la un eveniment, m-am întâlnit cu o prietenă, Alexandra Luca și i-am povestit de business-ul meu abia pornit. Ea, super pasionată de social media, a zis că i-ar plăcea să fie alături de mine în acest business pe zona de social media. Așa că, tot ce înseamnă Cotton Therapy acum în social media și colaborările faine pe care le avem i se datorează în mare parte ei.
Cum a început această călătorie pentru tine? Timp de 13 ani ai lucrat în corporație, în zona de people management, iar acum ai un atelier de croitorie și un ONG, alături de patru prieteni, unde dezvoltați proiecte dedicate educației copiilor din mediul rural. Cum s-a întâmplat această schimbare de paradigmă, de domeniu, de stil de viață?
Îmi doream această schimbare de foarte multă vreme, dar a fost o tranziție în timp, făcută în mare parte mental și emoțional. Pentru că atunci când crești în mediul corporatist e destul de greu să ieși din zona aceasta, mai ales din punct de vedere siguranță financiară. Și cum ziceam la început, câteodată am curaj, așa că acum aproape 4 ani am făcut un pas care mi-a schimbat radical viața profesională. Am trecut la viața în care totul este despre învățare, adaptare permanentă și gândit diferit în fiecare zi.