Laura Eremia, femeia care și-a făcut curaj să-și spună propria poveste: de la durerea de a avea o fetiță cu o boală genetică rară, la împlinirea pe care o trăiește atunci când creează prăjituri fără zahăr și mâncăruri low carb, vitale pentru dieta copiilor cu boli grave - Pagina 4 din 4 - LIFE.ro
Sari la conținut

Ce înseamnă restaurant? E genul acela de restaurant boutique, cu meniul zilei sau genul acela cu servire a la carte?

Inițial am început să facem pizza low carb și burgeri pentru că majoritatea persoanelor care au stilul acesta de viață, visau la pizza și la burgerii clasici. Atunci am zis că găsim o variantă ca să nu mai existe „cheet days”, și să le oferim alegeri bune. Lucrurile au început să crească și atunci am avut solicitări de meniu a la carte pentru niște evenimente foarte fancy, dar să fie low carb. A apărut în mintea noastră astfel ideea unei cine cu șapte feluri de mâncare, pe care să le transformăm cu totul. Cineva a spus atunci, după ce a mânact la noi: „Băi, mi-a stins lumina. Nu-mi vine să cred!”. Să mănânci sănătos, să mănânci mișto, dar să nici nu-ți dai seama că de fapt mâncarea aia e healthy 100%. În același timp am aplicat în ideea noastră o credință de 0 waste, să folosim tot, fără să aruncăm nimic. Și am făcut un jeleu de ciorbă acră pe pat de piele deshidrataă de pui, am făcut un bulz dintr-o mămăligă low carb pe care l-am pus într-o supă rece de castraveți cu mărar și cu mentă, de nu-ți vine să crezi.

Am ajus să creăm o adevărată experiență din mâncarea low cardb.

Cina aceasta singniture funcționează de joi până duminică în restaurant, însă restaurantul în sine este de fapt un loc de familie cumva.

Ai ajuns la o echipă de?

În acest moment suntem 18 persoane.

Consideri că ai reușit?

Din punct de vedere financiar nu aș zice că da pentru că în HORECA e destul de dificil în perioada asta, în schimb din punct de vedere emoțional și al impactului pe care îl am, simt că sunt o persoană care ajută în mod concret și real la îmbunătățirea vieților unor categorii de oameni. Că e vorba și de fetița mea cea mică în această categorie, e foarte bine, însă simt că sunt foarte împlinită emoțional prin ceea ce fac.

Laura Eremia
Foto: Raduly Laszlo

Care ar fi cel mai mare regret al tău de până acum?

Că nu m-am apucat să fac asta mai devreme 😊. Până am reușit să iau decizia să nu mai fac marketing pentru corporații și să fac ceva pentru mine, mi-am dat seama că de fiecare dată până atunci eu am spus povestea altuia. Am spus cu succes, cu campanii reușite, cu premii, cu bugete salvate am spus tot timpul povestea altuia, nu am spus-o pe a mea. Și după atâta timp, eu reușesc să-mi spun povestea, așa cum e ea.

Share this article

Pe aceeași temă

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora