Romeo Tudorache, omul cu mâini de aur ce vindecă trupul și sufletul cu o singură atingere. Sau cum a luat-o de atâtea ori de la capăt în viață ca să ajungă azi unul dintre cei mai buni maseuri din lume - LIFE.ro
Mergi la conținut

Romeo Tudorache este un brand și este primul nume pe buzele celor care fac o recomandare atunci când ai nevoie de un maseur bun. Dar mai mult decât atât, Romeo Tudorache este o poveste în sine. Este o lecție de curaj, pasiune, determinare și multă muncă.

A fost un copil cu bani care, într-o bună zi s-a trezit fără nimic. Era un elev bun și a încercat totuși să satisfacă visul părinților, acela de a deveni medic. Însă, cineva trebuia să și muncească ca să întrețină familia, lucru care nu s-a potrivit tocmai bine cu facultatea de medicină Carol Davila.

A doua oară în viață, Romeo Tudorache o lua de la capăt și se înscria la Chinetoterapie la facultatea Spiru Haret, sperând că astfel va avea timp și pentru job. A lucrat prima dată pe șantier, după care a ajuns în vânzări.

A fost la un pas de a abandona facultatea, însă mama lui a fost cea care a tras de el să nu facă asta. Și ca să nu fie exmatriculat, s-a trezit în practică la un hotel de pe litoral unde trebuia să facă masaj clienților.

După ce a pus pentru prima dată mâna pe pielea unui om, a știut că acesta e drumul lui. S-a întors în multinaționala la care lucra, și-a dat demisia și a început să-și caute job într-un spital. Cu ușile închise în față tot nu a renunțat. În 2017 și-a deschis propriul salon de masaj care, din nou a fost la un pas de a da faliment în pandemie.

Romeo Tudorache a știut să se descurce în orice situație și nu numai că a ieșit învingător de fiecare dată, a privit eșecul ca pe încă o provocare a vieții și de fiecare dată a învățat câte ceva din fiecare experiență.

Iată o poveste de succes scrisă cu multe greutăți, o poveste ce poate fi sursă de inspirație pentru fiecare dintre noi.

Romeo, povestește-mi despre bunsiness-ul tău, te rog…

Business-ul meu, Urban Masaj a pornit în 2017, printr-un strat-up nation. De acolo a început treaba mișto. A fost foarte greu pentru că oamenii nu mă cunoșteau ca fiind Urban Masaj, ci mă cunoșteau ca fiind Romeo Tudorache, omul care venea la tine acasă, cu masa de masaj în spate. Și asta făcusem în ultimii 10 ani.

Treaba e că era al naibii de greu să faci trecerea asta, chiar dacă eram iubit de public, apăream pe la TV și credeam că mă voi folosi de numele Romeo Tudorache ca să trag și Urban Masaj după mine. Total greșit pentru că sunt două entități diferite.

A fost foarte greu începutul pentru că imediat după, a venit și pandemia și eram în punctul falimentului. În plină pandemie gândeam că voi pune lacătul.

Dar lucrurile nu au stat așa. A trebuit să lucrez destul de mult, am început să fac voluntariat online ca să le arăt oamenilor lucruri noi, să-i motivez să facă ceva bun pentru ei. Erau foarte mulți care mă sunau și îmi cereau să merg la domiciliu din nou, însă nu puteam să merg din cauza COVID, din teama de a ieși din casă și de frica lor de a mă primi, în același timp.

Și atunci mi-a venit o idee să fac o serie de exerciții online de automasaj. Am făcut asta benevol și cu toate acestea m-am trezit cu niște bani în cont de la oameni și așa am reușit să supraviețuiesc în pandemie.

Apoi am avut un vis – și asta chiar e pe bune – cu o masă goală de masaj pe Calea Victoriei. Și atunci l-am luat pe Gabi, singurul terapeut care îmi mai rămăsese în echipă, am plecat la F64, am închiriat un aparat foto și am început să facem poze cu masa de masaj prin București, în toate locurile unde oamenii se regăseau. Am început cu stații de metrou, de tramvai, m-au sunat cei de la Pro TV, de la Antene, m-au felicitat pentru idee și am devenit viral. M-au sunat cei de la Banca Transilvania, mi-au făcut povestea și uite așa, după pandemie, toți oamenii pe care i-am ajutat voluntar în lockdown s-au reîntors și astfel a trebuit să mai dau drumul la încă două locații.

Romeo Tudorache
Romeo Tudorache la deschiderea primei locații Urban Masaj

Dar când mergeai cu masa de masaj prin oraș nu te-a luat poliția la întrebări? Pentru că teoretic nu aveai ce să cauți pe stradă…

Nu. Nouă ne era teamă nu că ne ia poliția, ci de COVID. Era o portiță în care puteai să ieși și aveam declarații în fiecare buzunar, ca să fie cât mai aproape de casa mea.

Și acum ai trei locații funcționale?

Da și toate sunt pline. În clipa de față suntem 11 oameni și facem o treabă al naibii de bună. Într-o lume în care oamenii sunt din ce în ce mai mult adepți ai aparaturii, noi lucrăm manual, la un nivel foarte ridicat. Eu sunt cunoscut mai mult în afară decât în țară.

Share this article

Pe aceeași temă

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora