Flappy Dragnea sau un altfel de #rezist - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Flappy Dragnea este un joc apărut anul trecut, în urma protestelor împotriva OUG 13. La momentul respectiv era „Ajută-l pe Dragnea să fure cât mai mult ”. De o lună, registratorul, un anonim în Panama, l-a transformat în „Ajută-l pe Dragnea să între la puşcărie”.

Principiul jocului este cât se poate de simplu şi este acelaşi ca al celebrului joc Flappy Bird disponibil în App Store şi Google Play, unde trebuia să faci o pasăre să dea din aripi doar apăsând pe ecranul computerului sau al tabletei şi să o fereşti de obstacole sau de a fi căzut la pământ.

Aşa şi aici, trebuie să apeşi pe faţa lui Dragnea astfel încât să-l menţii în aer şi să reuşeşti să-l treci printr-un labirint de ţevi. Dacă se atinge de vreo ţeavă sau cade la pământ, ai pierdut şi nu primeşte nici un an de închisoare.

Cert este că în rândul puştilor gameri este o adevărată isterie, căci de la un puşti de 12 am primit şi eu iniţierea în tainele acestui joc. El, mare pasionat şi evident, foarte priceput, a reuşit performanţa de a-l face pe Dragnea să primească 10 ani de închisoare. Eu, adult cu capul pe umeri, cu discernământ, după 30 de minute de joacă, am reuşit să-l facă să primească 0 ani. Frustrant, căci ajungi să te întrebi dacă în mâinile noastre stă viitorul ţării. Bad joke!

Aşadar, cred că până la următorul protest organizat în Piaţa Victoriei, ne putem antrena cu acest joc în spiritul #rezist.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO