Ghidul Michelin şi „Robert Parker Wine Advocate” au fuzionat - LIFE.ro
Sari la conținut

Ghidul Michelin şi „Robert Parker Wine Advocate” au fuzionat

Pe data de 5 iulie 2017, Lisa Perrotti-Brown, Master of Wine şi redactor-şef la „Robert Parker Wine Advocate” anunţa pe site-ul publicaţiei: „suntem foarte încântaţi să ne informăm cititorii că Michelin, brand-ul global din spatele renumitului ghid de restaurante, a achiziţionat, azi, 40% din RobertParker.com, cel mai citit site independent de vin, cu evaluări destinate consumatorilor”.
Share this article

Pe data de 5 iulie 2017, Lisa Perrotti-Brown, Master of Wine şi redactor-şef la „Robert Parker Wine Advocate” anunţa pe site-ul publicaţiei: „suntem foarte încântaţi să ne informăm cititorii că Michelin, brand-ul global din spatele renumitului ghid de restaurante, a achiziţionat, azi, 40% din RobertParker.com, cel mai citit site independent de vin, cu evaluări destinate consumatorilor”.

Pe site-ul RobertParker.com, pe lângă arhiva tuturor numerelor revistei „The Wine Advocate”, din 1992 şi până în prezent, pot fi găsite peste 300.000 de note originale de degustare de vinuri. De curând, pe acelaşi site, a fost dezvoltată şi o platformă care permite cititorilor să asocieze vinurile cu experienţe de tip „gourmet dining”.

„Asemănarea între valorile noastre de bază, integritatea şi rigoarea criticii – în cazul ambelor sisteme de evaluare, Parker şi Michelin – este mai mult decât evidentă. Fuziunea ghidului Michelin cu „Robert Parker Wine Advocate” va genera o sumă care va depăşi părţile componente”, mai scrie Lisa Perrotti-Brown.

Robert Parker, fondatorul celebrului sistem de evaluare a vinului care-i poartă numele, a subliniat, cu acest prilej: „De prea multă vreme, criticii au despărţit vinul şi mâncarea în două zone separate de expertiză, dar acum, acest blend de opinii imparţiale, independente şi inteligente va lucra atât în beneficiul amatorilor de vin cât şi al celor de gastronomie”.

La rândul său, Alexandre Taisne, CEO „Michelin’s Food and Travel Business” a declarat: „sper ca cititorii noştri să guste din plin această fericită asociere între cel mai renumit ghid de gastronomie şi cea mai citită revistă de vin”.

Share this article

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora